6.4.2015

F12Viimeisenä kokonaisena päivänä bangkokissa, oppaamme vei meidät trainmarketille ja floating marketille! Tuolla "junamarketilla" myyntikojujen läpi menee kuusi kertaa päivässä tuollainen massiivinen juna ja olihan se nyt hullunnäköistä!

Floating market toimi vedenpäällä. Kaikilla oli omat paatit ja niiden avulla mentiin myyntikojusta toiseen. Meidän opas oli myös ihana sen vuoksi, että hän vei meidät välillä pois kaikesta hulinasta, sinne missä ei ole muita. Tuollakin käännyimme pienelle sivutielle ja kelluimme läpi paikallisten asuntojen. HOW COOL! Joka puolella oli aivan hiljaista ja saimme rauhassa pällistellä ympärillä olevia maisemia.

Eihän ne paikallisten talot kovin kummoisia ole. Perinteinen thai-keittiö ei ole edes talon sisällä. Oppaamme kertoi meille, että siellä veden äärellä asuvat ihmiset ovat onnellisia, vaikka heillä ei ole juuri mitään ylimääräistä. Että he tykkäävät olla siellä rauhassa, kauempana suuren kaupungin hälinästä. Melkein voisi luulla, että hän sanoi niin vain saadakseen meille paremman mielikuvan, mutta kun hissukseen mentiin talojen ja ihmisten ohi, he kaikki näyttivät hyvin leppoisilta ja hymyileviltä.

Bangkok on nyt käsitelty kuvien osalta! Voi olla, että palaan vielä tarkempien mietteiden kanssa tänne, mutta en ainakaan vielä. Kuvat kuitenkin kertovat enemmän, kuin mitä sanat koskaan voivat :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti