2.3.2015

SAILIN'


Ajattelin laittaa homman pyörimään niin, että julkaisen ensin kuvia, jotka on ollut jo pitkään oman tietokoneen hyvässä jemmassa. Nyt on niiden aika nähdä päivänvalo!

2014 Keväällä matkustin Australiaan ja Singaporeen, ja kuvia sieltä kertyi rapiat tuhat. Niistä on tulossa siis muutama oma postaus. Ah niin ihanaa fiilistellä aurinko- ja lomakuvia nyt kun talvikin tekee loppuaan. Pian on taas kevät :-)

Australiassa olimme "purjehtimassa" muutaman päivän. Purjehtimassa on heittomerkeissä sen takia, että meillä ei missään vaiheessa ollut purjehtimiseen mahdolliset ilmat. Vietimme 3 päivää laivassa, joka on viimeisessä kuvassa ja oli ihan super coolia! Olimme Whitehaven beachilla, joka ei näyttänyt meille parhainta puoltansa harmaina roikkuvien pilvien vuoksi, mutta siitä huolimatta paikka oli uskomaton ja kokemus unohtumaton! Vesi oli kirkkaan sinistä, ilma oli lämmin, corona maistui ja fiilis oli mielettömän hyvä.

PEACE!

2 kommenttia:

  1. Sun blogi vaikuttaa ihanalta, upeita kuvia! Jään ehdottomasti seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Oon todella otettu tästä kommentista :-) Et tiedäkkään, kuinka paljon kommenttisi piristi ja tsemppasi päivääni :-*

      Poista