1.3.2015

THE OPENING
En oo koskaan ollut oikein hyvä missään. Tarkoitan, mulla ei koskaan oo ollu omaa juttuani. Oon aina ollut enemmän ja vähemmän luova, mutta koskaan ei siitä kipinästä syttyny liekkiä, eikä musta tullut sitä tyyppiä, joka piirtelee jokaiseen sivun kulmaan mihin vaan voi. Paitsi nyt. Tosin en piirtele sivun kulmiin, mutta nyt se liekki on syttynyt.

Valokuvaus, muokkaaminen, filtterit, inspiraatio! 

Naurahdin ehkä vähän tota filtterit kohtaa, koska en tosiaan tarkoita sillä instagrammin Valencia-filtteriä. Tarkoitan sitä, kuinka pitkälle voin viedä kuvan niiden avulla. Voin luoda ihan oman maailmani niillä. Idea ei oo luoda kulisseja, vaan luoda mun maailma. Maailman, joka on sopivan epätodellinen, värikäs tai harmaa, valoisa tai hämärä, IHAN MITÄ VAAN!  Siinä missä joku piirtää ja maalaa upeita teoksia, mun mielestä saman voi tehdä valokuville. Muokata niistä maailma, mistä tulee hyvä ja inspiroiva fiilis. Ottaa vapaus haaveiluun. 

Musta tuntuu, että tää on mun juttu, mun harrastus. Ei blogi, vaan kuvat ja niiden muokkaaminen. Blogi tuntu vaan hyvältä idealta alkaa purkaan niitä. Vaikken oliskaan siinä maailman paras, se ei haittaa, koska ei tarvi olla. Sitäkin tärkeämpää on se, että siitä tulee ihan pirun hyvä fiilis. Niin hyvä, että haluan jakaa sen kaikkien kanssa :-)

Mulla on yks ystävä, joka rakastaa aforismeja. Sen kunniaks pieni loppulausahdus. 

"When you stop chasing the wrong things, you give the right things a chance to catch you"4 kommenttia:

 1. Jee Riikka! <3 Täällä näyttää hyvältä :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ida! <3 Tästä tää lähtee! :-)

   Poista
 2. Löysin juuri blogiisi ensimmäistä kertaa ja aivan ihanalta näyttää! Upeita kuvia sulla. Jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla! :-) Kiitos paljon kommentistasi, kiva saada konkreettista palautetta!

   Poista