2.3.2015

DREAM WEDDING

Syvä huokaus. Tiedättekö haaveet häistä, joissa vieraat aidosti viihtyvät, hääpari on onnellisempi ja rakastuneempi kuin kukaan osaa edes kuvitella, ruoka maistuu ja aurinko paistaa. Kukkia, persoonallinen kattaus, ympäristö, yksityiskohdat! Vaikka toivoisinkin, että voisin kertoa näin omista häistäni (niin täydelliset ne oli!!), niin olen mahdottoman onnellinen siitä, että tällä kertaa sain istua vieraiden joukossa hymy korvissa! 

Ystävämme Samuel ja Hilde menivät elokuussa 2014 naimisiin Normandiassa. Lensimme Ranskaan rakkaiden ystävien kanssa juhlimaan tätä upeaa paria! Samuel on suomalainen ja Hilde on norjalainen, molemmat matkanneet ympäri maailmaa ja he tapasivatkin toisensa Havaijilla! Voitte vain kuvitella, kuinka mahtavan monikulttuurinen vieraslista oli. 

Kuvat ja lopussa oleva video kertovat teille paremman tarinan, kun mitä teksti koskaan voi, joten nauttikaa! Jos unelmahäät-jano ei sammunut, niin instagrammissa häiden hashtagina toimi #hildeandsam :-)

Loppuun vielä häävideo, yritin pysyä lujana enkä kyynelehtiä. En onnistunut, tsemppiä teillekin! 

 
/The most gorgeous wedding in the history of weddings! :-D  Enjoy! 

3 kommenttia:

 1. Siis wau ihanan näköstä ja ihana video! Täysin ammattilaista jälkeä? :D

  VastaaPoista
 2. Oho jäi kommentti kesken :D:D Siis kuka ton videon on kuvannut piti kysyä, oliko ihan ammattilainen kuvaamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Aviopari on itsessäänkin jo ihan ammattikuvaajia, joten he tuntevat luonnollisesti hyviä kuvaajia häihin. Heart Visuals on kuvannut tämän videon ja ammattilaiset siis videon takana :-) Mielestäni videon takana on kaksi miestä ja ainakin toinen kuvaajista on suomalainen. Muistaakseni kyllä molemmat asuvat ulkomailla.

   Ihana video todellakin, hieman on nyt rima korkealla, jos jokus omia häitä pääsee taltioimaan haha!

   Poista