13.1.2018

TAVALLISTA ELÄMÄÄ

lindex marella vamos chelsea boots-3
lindex marella vamos chelsea boots-7
grey
lindex marella vamos chelsea boots-14

Tuntuu, että joka tuutissa kuulutetaan samaistuttavan - "tavallisen" arjen perään. Uskoisin, että ongelma on siinä, että aiheet, josta se tuikitavallinen arki koostuu, on sellaisia joista ei oikein löydy kirjoitettavaa. Itse koen eläväni hyvinkin tavallista arkea, teen paljon töitä, urheilen ja näen ystäviä. Yritän myös luoda aikaa, jotta saisin tilaisuuden röhvätä sohvallakin. Töistä en aio kirjoittaa, enkä myöskään yhteisistä hetkistä sellaisien ystävien kanssa, jotka eivät halua tuoda itseään erikoisemmin esille somessa.

Voisin kertoa juttuja, mitä todella tavallisia juttuja viime viikoina on tapahtunut. 

Kuten, että kävin ostamassa viemärinavaajaa, sillä kylpyhuoneen käsiallas meinasi hukkua. Vihaan kaikkea viemäreihin liittyvää ja pelkäsin jo, että joudun avaamaan jotain putkia tms. Yök. 

Olin räjäyttänyt KOKO vaatekaapin lattialle. Siivoilin samalla kun katsoin läppäriltä Netflixiä. Se on vieläkin mun siivousvinkkien ykkönen! Jos on paikallaan, kuten vaatteita viikatessa, läppäri auki ja joku sarja pyörimään. Jos touhuaa ympäri asuntoa, niin kuulokkeista aamulypsy pyörimään. Siivoaminen sujuu kertaheitolla paremmin.

Iloinnut Chemex-kahvikarahvista ja Cheetos-sipseistä. En tosin yhdessä nautittuna haha! Rikoin kesällä aiemman Chemexin ja sain joululahjaksi uuden - voi mikä onni! Ja mitä tulee sipseihin, porukka joka seuraa mua Instagramissa tietää, että oon aivan kahjo, mitä tulee Cheetos Flaming hot sipseihin. Nyt niitä saa ainakin verkkokaupasta ja VOI ETTÄ MIKÄ ONNI! Nyt ollaan sitten mahahaavan partaalla kauheasta määrästä kahvia ja tulisia e-koodi sipsejä.

Oatly iKaffe hypetys on vallannut myös minut. Kodista ja työpaikalta löytyy purkit tätä maagista kahvinjatketta. NAM! Kotona meillä on vielä maitovaahdotin, joka tekee kaikesta vielä parempaa.

Latasin Fat Secret sovelluksen seuratakseni syönkö tarpeeksi ja kuinka monipuolisesti. Jaksoin täyttää sitä kokonaiset kaksi päivää. 

Juhlitaan toukokuussa kahden ystävän synttäreitä lähtemällä Thaimaaseen kaveriporukalla. Ratkean liitoksistani, kun en malta odottaa! Tästä tulee ihan huippureissu! 

Kuvat - Maj, editointi minä

1 kommentti: