8.1.2018

KAKSITUHATTA-KAHDEKSANTOISTA

Vuonna 2018 ---

Vähemmän & Enemmän

Vähemmän siloittelua ja enemmän oikeita hetkiä. Kaikki ei todellakaan ole aina viimeisen päälle, eikä sitä tarvitse peitellä. 

Vähemmän tavaraa ja enemmän siisteyttä. KonMari on vissiin sooooo last season, mutta kyllähän se tekee terää siivoilla jätesäkin kanssa. Tuntuu, että sotku syntyy siitä, kun tavaroilla ei ole paikkoja. Tavaroilla, vaatteilla, elektroniikalla - kaapit kuntoon! Inhoan sotkua ja epäjärjestystä, ja siivoan sellaista liian usein.

2018-4 2018-2

Vähemmän käytettyä aikaa ulkonäköön ja enemmän aikaa aamuille. Olen menossa huomenna laittamaan microblading-kulmakarvat, olkoon se ensimmäinen askel erilaisille aamuille. Odotan innolla! Haluaisin aamulla käyttää aikaa kahviin ja heräämiseen, mutta liian usein torkku saa jatkoaikaa.

Vähemmän laiskottelua ja enemmän liikuntaa. Tää ei itseasiassa oo mikään NEW YEAR NEW ME -juttu, sillä mun aktiivisuus liikuntaan on kohonnut jo ennen vuoden vaihdetta. Paras muutos tuntuu olevan korvien välissä ja olo on paljon virkeämpi kuin aikoihin. Plus urheilussa huomaa konkreettisesti kuinka yhtäkkiä jaksaa juosta kauemmin tai antaa itsestään enemmän kuin aiemmin. 

Vähemmän etukäteen suunniteltuja kuvia ja enemmän hetkessä räpsittyjä kuvia. Tarviiko tätä edes selitellä? Aitous, hetket ja tunne oli se syy, miksi olen koskaan tarttunutkaan kameraan - onko se jotenkin unohtunut tässä muutamassa vuodessa?

Ja tietenkin, vähemmän ärsyyntymistä, kiukuttelua ja enemmän iloa, nauttimista ja rakkautta!

2018-5

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja aivan ihanat kuvat! Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2018.

    Ihanaa sellaista sulle <3

    VastaaPoista