25.7.2017

KERTAALLEEN NÄHTY - EI HAITTAA

eka asu ruisrock

Mekko Topshop / Paita Zara / Lasit Ray-ban / Kengät Vamos

eka asu ruisrock-5
eka asu ruisrock-3
eka asu ruisrock-2

Kuvat - Milla, ediointi minä

Tässä on mun kesän lempparein ja käytetyin asu. Simppeli, muttei tylsä. Kun ulkona on sellainen ilma, että voin laittaa hameen, on tämä ensisijainen valintani. Ja koska Suomen kesä on ollut taas jäätävä omanlaisensa, on pidemmät hihat olleet loistava yhdistelmä lyhyemmän helman kanssa. Tosin Ruisrockissa ilma oli upea ja lämmin, sitä en voi kieltää! 

Tämä asu nähtiin myös meikkaamattomuus-postauksessa. Ennen festareille lähtemistä mietin hetken, että onpa tyhmää laittaa päälle asu, jonka olette jo nähneet kertaalleen. Paidan muutamaankin otteeseen. Tämän ajatuksen jälkeen mietin, kuinka tyhmää on ajatella noin. Nämä on mun vaatteita ja niitä on tarkoituskin käyttää useammin kuin kerran, myös täällä. En minä ole ostelemassa joka kuukausi roppakaupalla (onks se roppa vai koppa??) uusia vaatteita vaan kyllä käytän koko vaatekaappia jatkuvasti ja yritän keksiä sieltä erilaisia yhdistelmiä.

Viihdyin Ruisrockin jokaisena päivänä, mutta ehkä eniten ensimmäisenä. Kun odottamisen tunne loppui ja tiesi, että seuraavat kolme päivää tulevat olemaan mahtavat. Lähdettiin Millan kanssa niin hyvällä fiiliksellä matkaan, että mikään ei voinut mennä pieleen. Eikä mennytkään. 

2 kommenttia: