23.7.2017

BREAD ADDICTION

Kaupallinen yhteistyö: Leivon Leipomo

Leivon leipomo Pro-terve-2

Oon aina syönyt ihan hulluna leipää ja tosi laidasta laitaan. Sanoisin kuitenkin, että omat lempparini ovat joko todella tuore arinarievä tai siemenleivät. Tykkään tehdä leivistä täyttävämpiä ja maukkauita erilaisin täyttein! Leipä menee useimmiten aamulla, välipalana tai iltapalana, mutta harvoin ruoan kanssa.

Leivon Leipomon ProTerve -leipää on syöty meillä jo muutaman kuukauden ajan ja se on loistava vaihtoehto esimerkiksi välipalaksi, sillä se on runsaskuitunen ja proteiinipitoinen. Taikinaan on lisätty muun muassa auringonkukan-, pellavan-, ja kurpitsansiemeniä NAM! ProTerve leipä on omasta mielestäni vielä parempi, kun sitä hieman paahtaa, jotta pinnasta tulee rapea. 

Olen viihtynyt kesän aikana paljon meidän kesäolkkarissa eli parvekkeella, joten ilta-auringon paistaessa, on se luonnollisesti aika mahtava paikka nauttia iltapalaa. Kahvin lisäksi mieltä piristi auringonkukkakimppu, joka tuo kivasti väriä parvekkeelle. Yritän kotona tehdä välipalojen ja etenkin iltapalan tekemisestä ja syömisestä sellaisen hetken, johon rauhoitun ja josta nautin. Elämä ja arki on usein niin hektistä, että on hyvä osata rauhoittua edes hetkeksi. Yleensä nappaan iltapalalle vielä joko lehden tai läppärin pinterestin selailua varten. Tai jos on joku oikein koukuttava sarja käynnissä, saattaa syöminen tapahtua viltin alla telkkarin edessä. Miltä milloinkin tuntuu - se on parasta :-)

Parvekkeella nautittu iltapala oli simppeli, mutta maukas ja täyttävä. Tarvitset:
  • Leivon Leipomon ProTerve-leipää
  • Maustamatonta tuorejuustoa
  • Avocadoa
  • Kananmunaa
  • Tomaattia
  • Balsamicoa
  • Päälle hieman sormisuolaa


Leivon leipomo Pro-terve-4
Leivon leipomo
Leivon leipomo Pro-terve-7

Vinkkinä vielä tähän loppuun, että Leivon Leipomon Instagram-tilillä on meneillään arvonta, jossa voi voittaa itselleen Fujifilm Instax mini polaroid-kameran. Osallistuminen tapahtuu jakamalla kuvan Leivon tuotteista ja tägäämällä #leivonhetki ja @leivonleipomo. Osallistumisaikaa on 27.8 saakka, joten vielä kerkiää hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti