21.4.2017

THE BEST BRUNCH

Pääsiäinen huipentui kaikkien aikojen brunssiin! Maanantaina oli tosiaan Millan synttärit, joten juhlittiin sitä porukalla aamiaisen merkeissä. Tarjolla oli täytettyjä croissantteja, shakshukaa (tuo punainen pannu), jogurttia, parsaa ja pekonia sekä vesimelonia. Aikamoisen upea menu! Hahaaa ja oma lemppari, jota kuvissa ei näy, POKSUKARKIT! Tiedättekö niitä pieniä rakeita, jotka poksuvat suussa? 

milla bday brunch-3
Voi Terhi ja ilmapallojen hyökkäys! 

milla bday brunch-7
bdaybr
milla bday brunch-5

milla bday brunch-8

En muista, koska viimeksi reilu pari tuntia olisi mennyt noin nopeasti. Juttua ja naurua riitti - olisi ollut ihanaa saada vielä toiset pari tuntia lisää. Haaveilen jo, että pidän kesällä meillä ison aamiaisbrunssin terassilla ja aikaa varaan koko päivän verran! Oon todella sosiaalinen ihminen ja rakastan uusiin ihmisiin tutustumista, mutta tottakai myös "vanhoja" rakkaita ystäviä! Parasta on kombo - summa ihmisiä, uusia ja jo ennestään tuttuja.

Ruoasta sen verran, että tuo Shakshuka oli ihanaa. Mun oli pakko tehdä sitä myös kotona, sillä se jäi mielenpäälle niin pahasti. Veikkaisin, että tuosta tulee mun uusi aamiaisbravuuri! Ja okei, nuo täytetyt croissantit olivat myös ihan törkeen hyviä! Idea on lähtöisin Marialta - meidän aamiaistaikurilta - kun hän teki niitä meille Pariisissa. 

Kiitos tytöt - Milla, Maria, Jenni ja Terhi - OLI IHANA NÄHDÄ! 

3 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, teillä näyttää olleen ihana brunssi! :)

    VastaaPoista
  2. <3 nää kuvat sai mut hymyilemään, tulkaapas sitten pian kylään !

    VastaaPoista