25.4.2017

KONMARI-KOHTAUS

ikkuna
ikkuna-4
Näyttökuva 2017-04-24 kello 20.18.48

  • KonMari-kohtauksen myötä siivosin kaikki kaapit ja heitin pois kolme jätesäkillistä nurkkiin kertynyttä rojua. Pistin musiikin korville ja käärin hihat - muutamassa tunnissa kaapit kevenivät huomattavasti, mutta samalla myös mieli. Se ei taida olla siis ihan hömpötystä, että ylimääräinen tavara kuormittaa kaappien lisäksi myös fiilistä. KonMari-kohtaus ei ulottunut vain keittiön ja kotitoimiston kaappeihin vaan osansa sai ONNEKSI myös vaatekaappi. 

  • Sain eilen vihdoinkin aikaiseksi varata kirppispöydän. Niinkin nopealla aikataululla kuin heti tälle tiistaille. ELI TÄLLE PÄIVÄLLE! Eilen laputin kirppisjutut mielettömällä vauhdilla ja siellä ne nyt komeilevat tämän viikon ajan, Radio-kirppiksellä pöydässä numero 14. Täytyy tehdä vielä yksi kaappikierros ja karsia ajatuksella sellaiset vaatekappaleet pois, joista olen hieman epävarma. Ainiin, tähän liittyen vielä yksi juttu - Oon ehkä vähän hassu, mutta kun vien esimerkiksi nahkakenkiä kirpparille, huollan ne ensin aina viimeisen päälle hyvin. Kirjoitan myös pienen hoito-ohjeen mukaan. Oonko ihan kahjo vai tekeekö joku muukin tällaista?

  • Liityin eilen kuntosalille. Kyllä. Minä. #fitlife #nopainnogain #WAITisthatchocolate? Kunhan vitsailen! Siis noilla hashtageilla - kuntosalille kyllä liityin. En tosin usko, että musta tulee mitään salimimmiä, mutta ryhmäliikunnasta tykkään paljon! Kivaa on myös se, että tällä salilla on kesällä ohjelmassa paljon juttuja ulkona, joista omaksi lemppariksi tulee varmaan nousemaan porrastreenit. Niitähän oon aina silloin tällöin muutenkin jolkotellut, mutta vetäjän kanssa siitä saa varmasti vielä enemmän irti!

Kuvat Milla / Ediointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti