5.11.2018

MICROBLADING 2ND ROUND

Yhteistyössä Microblading-artist Noora Niemelä kanssa

microbl


Mainitsemalla mun nimen ajanvarauksen yhteydessä MARRASKUUN ja JOULUKUUN ajan, saa microbladingista -10% alennuksen. Microbladingin hinta normaalisti Nooralla on 350€ ja  tähän sisältyy vahvistus 1-3 kuukauden sisään. Tämä -10% ale on voimassa myös, jos ostaa lahjakortin Nooralle microbladingiin. Tässä siis oiva joululahjavinkki!


Noora on laittanut mulle vuoden alussa kulmat kuntoon ja siitä voi lukea enemmän TÄÄLTÄ. Tosiaan, mulla on ei ole ollut kulmakarvojen "häntä"osuutta juuri nimeksikään, joka on aiheuttanut mulle päänvaivaa. Ja joka oli itseasiassa ensimmäisellä kerralla suurin syy, miksi halusin microblading-kulmat. 

Nyt kun koin tarvitsevani vahvistusta näihin, tekijäksi ei tullut mieleenikään kukaan muu kuin Noora. Sen lisäksi, että Noora on mielestäni Suomen taitavin tekemään microblading-kulmia, on hän myös ihmisenä ihana ja tekee toimenpiteestä helpon. Se on mun mielestä ihan älyttömän tärkeää, sillä monelle microblading on varmasti jännittävä kokemus. Noora vastaa kattavasti kaikkiin mielessä pyöriviin kysymyksiin ja antaa ymmärrystä jännitykselle niin, että loppujen lopuksi ei ollutkaan mitään jännitettävää! Tässä postauksessa kerron lisää siitä, miksi itse koen microbladingin tarpeelliseksi ja tarviiko kulmia vielä meikata erikseen. Vastaan muutamaan yleisimpään kysymykseen, joita laitoitte Instagramissa!

Mun mielestä on ihanaa, että mulla on nyt kulmakarvat, kun ei ole muuta meikkiä. Kotona, salilla, lomalla, mökillä, missä vaan, kun meikkaaminen tuntuu turhalta. Mulle meikkaamattomuus ei koskaan ole ollut ongelma, mutta microblading on nostanut mun itsetuntoa olla ilman meikkiä. Se on totuus. Ehkä nyt voisi olla vaikeaa olla täysin meikitön, jos kulmakarvat olisivat sellaiset kuin vuosi sitten.

Moni ihmettelee, mitä järkeä on ottaa kulmat, jos niitä aikoo meikata. Kun meikkaan enemmän, laitan myös kulmat kuntoon. Varsinkin kulmageeli on tärkeässä roolissa, sillä ne harvat kulmakarvat, mitä mulla on, sojottaa muuten minne sattuu hah! Lähtökohtaisesti en ole koskaan olettanut microbladingin poistavan meikkaamisen tarvetta vaan ennemmin helpottavan arkea. Toki tiedän ihmisiä, jotka eivät ole meikanneet microbladingin jälkeen. Esimerkiksi työkaverini on ottanut kulmansa myös Nooralla ja hänen ei meikkaa kulmiaan ollenkaan enää. 

Näyttökuva 2018-11-4 kello 23.18.51

Vasen kuva: ylempi kuva vanha microblading ennen uutta toimenpidettä, alempi kuva laitoin jälkeen
Oikea kuva: ylempi kuva vanha microblading ennen uutta toimenpidettä, alempi kuva laitoin jälkeen

VASTAUKSIA TEIDÄN KYSYMYKSIIN

Miten kauan microblading pysyy ja paljonko se maksaa?

Kulmakarvat pysyvät noin 12kk, mutta sekin on hyvin henkilökohtaista. Pysyvyyteen vaikuttaa muun muassa ihon paksuus ja rasvaisuus, aurinko, aineenvaihdunta ja se kuinka hyvin noudattaa hoito-ohjeita. Mulla on aika paksu iho ja nopea aineenvaihdunta, joka osaltaan vaikuttaa siihen, että koin tarpeelliseksi ottaa jo uudet. Mutta kuten ylemmistä, ennen jälkeen kuvista näkee, kulmat ovat pysyneet todella hyvin! Otetaan vielä esimerkiksi mun työkaveri, jolla on ohut iho, hänellä kulmat ja karvanvedot ovat todella tarkat ja upeat vieläkin :) Microblading maksaa 350€ ja tähän kuuluu vielä kulmien vahvistus 1-3kk sisään.

Miten ihotyyppi vaikuttaa "kulma-aineen" kulumiseen?

Ohuella iholla microblading pysyy pidempään ja piirretyt karvat saattavat näyttää tarkemmilta. Paksulla iholla microblading kuluu helpommin. Myös ihon rasvaisuus vaikuttaa lopputulokseen sekä kestävyyteen. Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Nooraan, mikäli kaipaa analyysiä omalle iholle! 

Worth of the money sun mielestä? Kauan ne pysyy? 

On todellakin. 350€ saattaa tuntua kertaheitolta isolta summalta, mutta jos sen jakaa vuoden jokaiselle kuukaudelle, summa on 30€/kk. On myös asioita, joita ei voi mitata rahalla; aika, omien hermojen säästäminen sekä itsetunnon nousu. Kulmien pysyminen on tosiaan henkilökohtaista riippuen ihotyypistä, mutta yleensä 12kk on sellainen aika, että kulmat pysyvät.

Nämä kolme + "missä kävit ottaan" olivat yleisimmät kysymykset! 


MEIKKAAMINEN + MICROBLADING

microblading noora niemelä1

Tässä on meikäläinen ihan ilman meikkiä! Mutta kuten tässä jo näkee, on kulmat isossa roolissa. Ennen microbladingia tilanne oli melko karu. Meikkipohjaan käytän seerumia + kasvorasvaa + silmänympärysvoidetta. Tuo Vichyn seerumi on ollut todella hyvää ja nyt testissä on olehenriksen. Tuo Bobby Brownin rasva on taikaa meikin alla. ISO SUOSITUS. 

Tuotteet: Olehenriksen Truth Serum, Vichy Mineral 89 (saatu), Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base, Clinique Repairwear Laser Focus -silmänympärysvoide


microblading noora niemelä2

Kesän jäljiltä on ollut vaikea löytää oman sävyinen meikkivoide, joten miksailen tämän hetkisistä oikean sävyn. En viitsi ostaa uutta meikkivoidetta, sillä rusketus häviää koko ajan, eikä mikään väri matchaa täydellisesti. Peitevoiteena Maybelinen Age Rewind on best! Kuten edellisestä kuvasta saattoi huomata, tummat ja punertavat silmänaluset on yksi iso "ongelma" itselläni, joten peitevoiteen on oltava hyvä, mutta kevyt.

Tuotteet: Lumene Natural Glow Fluid Foundation (sävy 4 Warm Nude), Laura Mercier Candleglow soft (sävy Butterschotch), Lumene Invisible Illumination Instant -sävyseerumi (sävy Medium), Maybelline Age Rewind (sävy Neutralizer)

microblading noora niemelä3

Sitten onkin puuterien vuoro! Pyrin siihen, että naama ei olis ihan mattainen puuterilevy. Taas pakko nostaa Maybelilnen tuote jalustalle, sillä heidän highlighter on ollut heittämällä yksi suosikeistani.

Tuotteet: Smashbox Halo Hydrating Perfecting -puuteri (sävy Medium), Lumene Nordic Chic -aurinkopuuteri, Clinique Cheek Pop -poskipuna, Maybelline Master Chrome -highlighter (sävy Rosegold)


microblading noora niemelä4

Tämä vaihe meikkaamisessa on itselleni kaikista suurin - miten ripsiväri voikaan muuttaa ilmettä NOIN PALJON! Mulla on tosi pitkät ripset ja taivutan niitä kyllä ihan reippaasti. Jos pitäisi yksi meikki valita, mitä ilman ei haluaisi olla, olisi se ripsiväri.

Tuotteet: Cailap The Curler -taivuttimet, L'oreal Lash Paradise (vedenkestävä)


microbl-2

Tässä tuote, joka jokaisella pitäisi olla. PIXI Makeup Fixing Mist, jota suihkautetaan kasvoille kun meikki on valmis. Jos käyttää ripsaria, joka ei ole vedenkestävää, kannattaa tämä vaihe suorittaa ennen ripsarin lisäämistä. Tämä on kaikista kokeilemistani suihkeista heittämällä paras. Suihke sulattaa meikin yhteen ja tekee ihosta kuulaan pehmän näköisen. Tässä linkki tuotteeseen Kicksin sivuille, jos joku sellaista kaipaa. Suihkeen lisäksi viimeistelin huulet MACin Taupe -sävyisellä huulipunalla.

microblading noora niemelä5

Vasen kuva: Valmis meikki, mutta kulmissa ei mitään. 
Oikea kuva: Valmis meikki sekä kulmissa kulmakynää sekä vahaa. 

Tämä kuvapari on etenkin heille, jotka epäilevät, miksi pitää meikata kulmat, vaikka on microblading. Kuten kuvasta näkyy, ei tarvitsekaan. Meikittömät kulmat näyttävät ihan superhyviltä, mutta mikäli haluaa dramaattisempaa ilmettä, saa nopealla kulmameikillä muutoksen aikaan. 

Huh, tulipahan pitkä postaus. Mutta mun mielestä on tärkeää näyttää, miltä microblading näyttää ilman meikkiä ja meikkaamisen eri vaiheissa. Oon ihan todella tyytyväinen näihin kulmiin ja tuntuisi vaikealta olla ilman niitä. Haluan, että mulla on kulmakarvat kehystämässä kasvoja, meikillä tai ilman!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti