23.10.2018

ARKISIA AJATUKSIA

last bits of autumn-3

Takki Noisy May (House of Brandon) / Farkut Gina Tricot / Maiharit Vamos

puisto-9
last bits of autumn-4

Kävin toissaviikon tiistaina (9.11) uudestaan Nooralla kulmien microbladingissa ja sainkin Instagramissa jo kysymyksiä siihen liittyen! Aion vastata pian uudessa postauksessa niihin ja jos mieleen herää uusia kysymyksiä, niitä voi laittaa Instagramissa tai täällä kommentteihin! Tässä LINKKI vielä viime kertaan ja ennen-jälkeen-kuviin. 

Tänään iski todellisuus tulevasta talvesta päin kasvoja, kun vesisade muuttui rännäksi. Mulla ei vielä ole talvirenkaita alla ja keli oli kyllä aika kamala, kun ajoin töistä kotiin. Ja kun sanoin "todellisuus tulevasta talvesta", en tarkoittanut sitä mitenkään negatiivisesti. Pimeys todellakin saattaa ottaa joskus ylivallan, mutta muuten pidän talvesta ja siitä olotilasta, joka silloin on. Mulla ainakin on syksyisin ja talvisin todella levollinen olo verrattuna kesään. Toki kesäkin on kiva, mutta silloin on niin paljon sosiaalisia paineita suorittaa onnellisesti ja kiitollisesti jokaikinen päivä. Se tuntuu itselleni ainakin ahdistavalta. Ei jokainen päivä ole elämää suurempi seikkailu, mutta kesällä pitäisi olla? 

Aloin Netflixistä seuraamaan taas mielipiteitä jakavaa "Making a Murderer" -sarjaa. Tuo nimi on muuten kiusallinen sanoa ääneen, en jotenkin yhtään osaa lausua sitä luonnollisesti! Täytyy sanoa tästä sarjasta, että tämä toinen tuotantokausi on todella mielenkiintoinen, sillä mukana on joukko asiantuntijoita ja heidän lausuntojaan liittyen muun muassa rikospaikkoihin sekä todisteihin. Ennen tätä ahmin Love Island UK:n kaikki jaksot muutamassa viikossa, ohjelmat menee vähän ääripäästä ääripäähän haha!

Oon syönyt aivan hulluna tomaatti-chili-pastaa, voisin melkein kuvailla olevani koukussa siihen! Ajattelin tehdä siitä reseptin myös tänne, sillä se on m-a-a-i-l-m-a-n helpoin, jos löytää kaupasta vain oikeat ainekset. Lupaan tehdä sen tänne, kunhan myös itse löydän ne tärkeimmän ainesosat - niitä ei ihan kaikista kaupoista löydy.

Kuvat Jonna, ediotointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti