15.7.2018

THE VERY BASICS

kukka-11
kukka-9

Paita Cubus / Farkut NEUW Inch" *saatu / Kengät Vamos

kukka-6
kukka-8


Kun katsoo säätiedotusta, ei farkkuja tarvitse hetkeen kiskoa ylleen. Kesällä se on kyllä ihanaa, kun on päiviä, jolloin ei tarvitse tietää missä farkut tai sukat on. Muutaman viime viikon aikana on kuitenkin löytynyt muutama ilta, kun farkut on tuntuneet kotoisilta, eikä ollenkaan liian kuumilta. Kuvien asu oli yllä, kun lauantai-ilta oli yllättävän viileä. Rentous edellä, ja sanoisin, ettei valkoisilla tennareilla ja vaaleilla farkuilla voi mennä pieleen. 

Paita on jo useamman vuoden vanha ja vieläkin samassa kunnossa kuin ostaessa. Uskon todellakin siihen, että myös edullisimmista ketjuliikkeistä voi tehdä löytöjä, jotka kestävät vaatekaapissa pidempään kuin yhden sesongin. Kiinnostaisi kuulla muuten, että onko enemmän jees vai ärsyttävää kun asukuvissa näkyy vaatteita, jotka ovat jo niin vanhoja ettei niitä kaupasta enää löydy?

4 kommenttia:

  1. Kiva kun postailet taas! :) Ihania kuvia, kuten aina ja kynsilakan sävy on mahtava <3 Mukavaa vain kun kaikki vaatteet ei oo suoraan kaupasta löydettävissä ja että ne kestävät aikaa :) Toivon sulle hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun luet ja kommentoit! :) Kynsilakan sävy on itseasiassa ollut kesän lemppari! Se on ORLY-merkkistä ja pysyy essien päällilakan kanssa noin viikon! Kiitos, ihanaa kesänjatkoa myös sulle!

      Poista