16.2.2018

ASIAT, JOTKA SAAVAT LIIKKEELLE - ARKI

Kaupallinen yhteistyö Leivon Leipomon kanssa

winter-5
leivon leipomo proterve
winter-4

Aiemmassa postauksessa kerroin ProTerve-leivästä, mutta tästä ravintosisällöltään rikkaasta leivästä löytyy myös toinen versio - ProKaura! Aiemmin kerroin, että meillä syödään ProTervettä urheilun apuna, joka on yksi niistä asioista. jotka saavat mut liikkeelle.

Toinen asia, joka laittaa liikkeelle, on arki. Rehellinen arki. 

Mulla ja mun poikaystävällä molemmilla on hyvin samanlainen arkirytmi - molemmat tekee paljon töitä, pyrkii urheilemaan ja näkemään ystäviä. Toisiamme unohtamatta tietenkin. Usein päivän kiireet vie paikasta toiseen ja illat ovat niitä meidän hetkiä, kun tehdään kunnolla ruokaa tai syödään jotain iltapalaa. Riippuu täysin, että onko kello kahdeksan vai kymmenen illalla. 

Iltapalan on oltava sellaista, joka on hieman täyttävämpi aiheuttamatta kuitenkaan ähkyä. En voisi kuvitella syöväni esimerkiksi höttöisiä sämpylöitä iltaisin pitkän päivän jälkeen. Haluan jotain ruokaisampaa. Voisin kuvitella, että nämä ProKaura-leivät menee hyvin myös lämpiminä leipinä uunin kautta! Sitä testataan heti kun palataan tropiikin lämmöstä Suomeen. Tunnelmalliset iltapalat kiireisen päivän jälkeen on best. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti