28.1.2018

ASIAT, JOTKA SAAVAT LIIKKEELLE - URHEILU


Kaupallinen yhteistyö Leivon Leipomon kanssa

leivo aktiivinen-2
leivo aktiivinen-3
Näyttökuva 2018-01-28 kello 22.57.54

Tästä alkaa kolmen postauksen sarja, joka käsittelee asioita, jotka saa mut liikkeelle. Kuten aiemmin oon jo kertonut, rakastan leipää ja syön sitä joka päivä. Leivon Leipomon ProTerve ja ProKaura on aktiivisen ihmisen välipala, eikä mikään ihme jos kurkkaa ravintosisältöä. Oon aiemminkin tehnyt ProTerveestä postauksen, joka löytyy täältä. Ollaan ostettu ProTervettä joka viikko tuon jälkeen, joten täältä tulee suuri APPROVED -leima! Iso plussa siitä, että tää leipä ei kuivahda vaan pysyy pehmeänä siihen saakka kunnes kaikki on syöty.

Oon hurahtanut urheiluun ja on yksi asia, joka saa mut tällä hetkellä liikeelle. On ollut hienoa huomata, kuinka joka kerta jaksaa vähän enemmän. Huomaan voivani paremmin myös korvien välissä, joka antaa lisäpotkua suuntaamaan salille, vaikka aina ei olisi siihen fiilistä. Kuitenkaan töiden jälkeen ja ennen salia ei viitsi syödä mitään tuhtia pasta-annosta, mutta ei huvita lähteä jumppaamaan pelkän lounaan voimalla. Usein tehdäänkin poikaystävän kanssa välipalaksi ProTerve-leivät. Se on ihan superhyvä välipala kuitujensa sekä proteiininsa puolesta - plus siemenet rouskuu suussa mukavasti haha!

Tällä hetkellä liikunta tuntuu tosi luonnolliselta ja on ollut onni, että poikaystävä ja kavereita käy samalla salilla kuin minä - aina löytyy joku joka tsemppaa!

2 kommenttia:

  1. Aloitin juoksuharrastuksen samalla kun poikani opetteli pyöräilemään. Tuo on totta, miten joka kerta jaksaa juosta aina vähän paremmin ja vähän pidemmän lenkin. Se jos mikä motivoi, kun huomaa kehittyneensä. Siinähän kävi sitten niin, että poika oppi pyöräilemään vähän liian nopeasti ja vähän liian kovaa enkä enää pysynyt juosten perässä. Juoksuharrastus muuttui itsellänikin pyöräilyyn. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just noin - kun huomaa konkreettisen kehityksen, tekee mieli reenata lisää! :) Ihanaa, kun harrastatte yhdessä - oli se pyöräilyä tai juoksulenkkeilyä. Yhdessä tekeminen on parasta! <3

      Poista