11.12.2017

DIEGO DALLA PALMA

olo urban spa diego dalla palma-2
olo urban spa diego dalla palma-7
olo urban spa diego dalla palma
olo urban spa diego dalla palma-8

Aloitetaanko koko homma sanomalla, että oon ollut skeptinen ihon hoitoa kohtaan? Ajatellut aina, että kyllä ne kaupan perusrasvat asiansa ajaa. Sitten oon aika ajoin tuskaillut sameaa ja kuivaa ihoa, odottanut kesää ja anteeksiantavaa rusketusta. Tämähän on toiminut kelvosti siihen saakka, kunnes ikää on alkanut rapisemaan enemmän. Tänä talvena tilanne on toinen, käynti Olo Urban Spassa sai minut ymmärtämään kasvojen ihon tärkeyden. 

Sain mukaani Diego Dalla Palman ihonhoitotuotteita: Puhdistusmaidon, kasvoveden, detox-seerumin, kasvovoiteen ja kuorinta-aineen. Olen käyttänyt näitä tuotteita joka päivä kuukauden ajan ja ero aiempaan on huomattava. Niin huomattava, että aiemmin mieltäni vaivannut skeptisyys hävettää. Ihoni ei ole vuosiin ollut näin pehmeä ja heleä ja pimeät aamut ei turhauta, sillä meikki levittyy nätisti! Etenkin tuo kasvorasva on ollut suosikkini ja olenkin melkein käyttänyt sen loppuun. Ja kun se loppuu, käyn ostamassa uuden putelon aikailematta.

Jokainen lause, mielipide ja ajatus on rehellinen sekä aito. Halusin rauhassa tutustua tuotteisiin ennen mainintaa niistä. Olen älyttömän kiitollinen Olo Urban Spalle, Lauralle ja Johannalle, kuinka hienolla ammattitaidolla mua jeesattiin oman ihoni kanssa. He ovat itse valinneet tämän tuotesarjan hoitolaansa, tuntevat sen ja osaavat suositella juuri oikeita tuotteita. 

Saatte nyt kaikista hoidoista -10% alennuksen mainitsemalla blogini. Uusi vuosi on aivan kulman takana ja enpä keksi parempaa aloitusta, kuin kunnon hemmotteluhoito! Itse kävin siis Detox-hoidossa ja Moisturising-hoidossa. Ajattelin varata ajan myös kokovartalokuorinnalle ennen lomareissua, niin saadaan kokonaisvaltaisesti iho pehmeäksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti