12.10.2017

RAINY DAYS

powder wall-11
powder wall-16
Näyttökuva 2017-10-12 kello 20.31.40
Takki Marella / Neule H&M / Housut Cubus / Kengät Vamos 


powder wall-14
powder wall-9
powder wall-15
powder wall-17

Tämä sää ei ole uusi uutinen, sillä kaikki ovat varmaan huomanneet, että Suomessa on satanut viimeiset kolme vuotta pari viikkoa putkeen. Toinen itsestäänselvyys on hankalat olosuhteet valokuvaamiselle. Mutta aiemmassa postauksessa sanoin oivaltaneeni jälleen kerran tässä hommassa erään asian - Kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Kaikkea ei tarvitse ylimiettiä. 

Tämän oivalluksen kautta, viime sunnuntaina kuvattu asu ja video oli mielekkäät ja rennot ottaa. Vesi rapisi hiuksille ja kengille, mutta se ei haitannut. Aiemmin olisin skipannut koko kuvaamisen, sillä märkä maa näyttää tunkkaiselta. Mutta nyt ensimmäinen ajatus oli, että mitä sitten?! Sellainen se nyt on ja se ei muuksi muutu eikä kenellekään tarvitse sitä todistella toisin.

Sitten toinen oivallus, jonka seurauksena kuvattiin myös video. Höpöttelijä-vloggaajaa musta ei saa, vaikka oon luonnostani melkoinen moottoriturpa. Mutta asuja olisi kiva esitellä myös videolla, sillä liikkeen myötä jotkut vaatekappaleet näyttävät erilaisilta. Pidän videot lyhyinä, luonnollisina ja "amatöörimaisella" kosketuksella editoituina. Aion lisäillä näitä aina silloin tällöin tällaisten asukuvien yhteyteen, jolloin ainakin toivottavasti tämä postausaihe saisi uutta puhtia!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit mun on ehkä palattava Cubukseen ostaan noi housut, sillä nyt vasta huomaan miten makeet noi on<3 Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) <3 Käy ihmeessä kurkkaan! Osasta myymälöitä nää oltiin jo myyty loppuun kääk!

      Poista