30.8.2017

THE LAST FESTIVAL OUTFIT

blockfest day1 outfit-10

Mekko Mango / Sukkahousut Cubus / Takki Levis / Kengät Vamos

blockfest day1 outfit-8
blockfest day1 outfit-6

Tämä on festarikesän viimeinen asu. Tai itseasiassa toiseksi viimeinen, mutta toisen päivän asua ei tullut kuvattua. Tuo tunika/mekko/paita on Mangon tämän syksyn mallistoa ja ihastuin siihen heti! Päätin, että haluan sen osaksi ensimmäisen päivän Blockfest-asua, mutten miettinyt sen enempää. Siitähän se paniikki sitten syntyi, sillä perjantai oli hieman viileä vaikkakin aurinkoinen. Yllä näette lopputuloksen, johon loppujen lopuksi päädyin. Näin jälkeenpäin ajateltuna, farkkutakki on ehkä hieman liikaa? Musta rento bomber-mallinen takki olisi sopinut paremmin mutta just tuolloin se oli hieman hukassa. Löysin sen tänään auton peräkontista....

Nyt alkaa nilkkureiden ja neuleiden aikakausi, josta olen aika innoissani. Tennarit pysyvät varmasti vielä pitkään kuvioissa, mutta ihanaa kaivaa vanhat suosikki nilkkurit esille ja hankkia uusia! Kauniit nahkanilkkurit on kyllä yksi mun paha heikkous, joita voisin haalia loputtomiin. Itseasiassa kuvan mekko oli  aiemmissa kuvissa yhdistettynä mustiin klassisiin nilkkureihin. Mulla on itseasiassa uudet lempparinilkkurit, joilla kävelin tänäänkin hyvän matkan muun muassa Ikeassa ja Ideaparkissa - täytyy palata tänne paikanpäälle vielä kuvien kera. 

Hei ja vielä viimeisenä yksi juttu! Saan usein kyselyitä Instagramin puolella, että mitä meikkejä käytän ja miten teen kiharat - haluaisin tehdä tästä mahdollisesti videon. Ajatus videosta vie mut hieman oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta enköhän siitä nopeasti toivu? 2 kommenttia:

  1. Vitsi miten kivan lisän nuo sukkikset tuo! Ihana asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sukkikset oli kyllä piristävä lisä! :)

      Poista