27.8.2017

THE FIELD OF FLOWERS

Kukkapelto-4
Näyttökuva 2017-08-27 kello 13.30.15
Kukkapelto-8
Näyttökuva 2017-08-27 kello 12.59.11
Kukkapelto-26

Kuvat - Elina


Syksy tuntuu jo - ajatuksissa, pukeutumisessa ja ilmassa. Pidän syksystä, eikä kesästä irtipäästäminen  tunnu kovin vaikealta. Se ei ole koskaan tuntunut. Okei, ehkä täytyy hieman tarkentaa, että pidän alkusyksystä. En rajasta joku häilyy syksyn ja talven välillä. Mutta just nyt, olo on toiveikas ja iloinen tähän alkavaan syksyyn.

Eilen juhlimme häitä, itselleni kesän ensimmäisiä ja viimeisiä. Mutta laatu korvaa määrän tässäkin tapauksessa, sillä näissä häissä oli iloa kuin pienessä kylässä ja päällimäisenä muistona on tietenkin upea hääpari sekä hyväntahtoinen nauru pöydässämme.

Tänä aamuna meille tuli ystäviä katsomaan ilmeisesti legendaarista nyrkkeilymatsia, mutta itse en tohtinut heräämään niin aikaisin. Heräsin kuitenkin suoraan aamupalapöytään, jonka ympärille jäimme vaihtamaan vielä kuulumisia. Vaikka nukuin suurimman osan ajasta, on kuitenkin mukava tunne, että meidän koti on paikka, jonne ystävät voivat tulla koska vaan. 

Tällä viikolla hyppäsimme autoon ja suuntasimme katsomaan kuvissa näkyvää kukkapeltoa. Lähdimme sinne hieman extempore, sillä en halunnut aikailla myöhempään - ulkona alkaa olemaan jo kylmä, eikä kukkien eliniän mitasta ole varmuutta. Pelto on upea ja hämmästyttävä. Mutta harmiksemme myös sellainen, jonka todellista luonnetta ei voi saada kameralle. Yritimme kuitenkin parhaamme ja ehkä näistä saa silti selkoa, kuinka somalta villinä kasvaneet kukat ja kasvit näyttivät.

Ihan superhyvä viikko.

4 kommenttia:

 1. Ihana sinä ja super ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Missä noin ihana pelto? :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pelto löytyy Valkeakoskelta, Kärjenniemestä :)

   Poista