18.7.2017

TÄRKEIN ASUSTE

ruissi asu 3
ruissi asu 3-2
Näyttökuva 2017-07-18 kello 21.51.33

Mekko Zara / Kengät Converse / Reppu Calvin Klein

Ei varmaan ollut vaikea arvata, mistä "asusteesta" tässä nyt puhutaan - HYMYSTÄ! Mutta hitto, tottahan se on ja sitäpaitsi hymy useimmiten tarttuu, joten senkin vuoksi se on hyvä ilme pitää kasvolla. Okei, en kävele pitkin kaupunkia yksikseni hymyillen kylähulluksi pian luullaan haha, mutta seurassa se löytyy usein :) Ja helpompaa se hymyily on, kun löytää aihetta siihen. Näissä kuvissa hymyä aiheutti Ruisrock, mahtava seura ja aurinko! 

Päälleni valitsin tutun mekon, sillä se on piristävä ja simppeli. Yksiosaiset asut ovat helppoja, sillä niiden kanssa harvemmin iskee asukriisi. Tuo on tuollainen suoran mallinen, joka sopi rentoudensa vuoksi oikein hyvin festareille, kaveriksi vain tennarit ja kirkas huulipuna! Tämä on siis viimeisen päivän asu, jolloin oltiin alueella vain muutama tunti ennen kotiin lähtöä. Asuista 2/3 käyty läpi, vielä löytyy yhdet asukuvat ensimmäiseltä päivältä!

Kuvat Milla, ediointi minä


2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat kuvat! :) Saaneen kysyä, että millä kameralla otat kuvat kun nää on aina niin huippu hyviä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos! <3 Nää on otettu mun Olympuksella (OMD E-M5 mark ii) ja objektiivina 25mm :) Sori kun vastaus tuli viiveellä!

      Poista