19.4.2017

NOTHING SPECIAL - JUST OOTD

Helsinki striped knit_-3
Helsinki striped knit_-2

Takki Tiger of Sweden / Neule Cotton On / Farkut Calvin Klein / Kengät Vamos / Laukku Céline

Helsinki Vamos kengät
hki

Kuvat Essi, editointi minä

Wuhuu, pääsiäisestä kotiuduttu! Tähän väliin sanon sen perinteisen - ihana olla lomalla ja matkailemassa, mutta on se ihana mennä myös kotiin. Se oma sänky on niin maagisen mukava sen jälkeen kun on nukkunut muualla. Naureskelin maanantaina, että oli ihan epätodellinen olo, kun oli ollut niin pitkään (viisi päivää) poissa kotona :-D Että oon kassialma, joka vaihtaa kaverin sohvalta toiselle hahaaa! 

Helsingissä oli pääsiäisenä niiiin kylmä, että jouduin raijaamaan mukaan villakangastakin! WHAT! Olin jo siinä luulossa, että sen aika tältä talvelta olisi ollut ohi. Muuten asu on hyvin arkinen ja perus - raidasta tulee aina raikas ja kesäinen olo! Mites noi kengät, ne on ollut kuin liimattuina jalkoihini. I told you so, että rakastun näihin ja fiilistely jatkuu! 

6 kommenttia:

  1. Ihanan piristävä aina tuo sun hymy :)
    -Juuli

    VastaaPoista
  2. Moi Riikka! En ole oikeastaan koskaan käynyt Tampereella, mutta nyt olen vapuksi tulossa kaupunkiin. :D Olisi kauhean mukava saada vinkkejä siisteistä tapahtumista, paikoista, ravintoloista ...kirpputoreista (!)... Osaisitko opastaa johonkin näistä kiinnostavista kohteista?
    Kiitos jo etukäteen!

    terv. Oululainen lukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii! Kiva kun laitoit kommenttia, tottakai annan vinkkejä! :)

      Tapahtumista en niinkään osaa sanoa, mutta vappupäivänä teekkarit kastetaan koskeen, joka kerää paljon katsojia ja fiilistä! Se on sellainen, että itse käy katsomassa menon ja meiningin silloin. Plus tietty vapputorin. Jos aurinko paistaa, suuntaisin Laukontorille syömään "kesän ekan" jätskin :) Muuten tapahtumat tsekkaisin VisitTampere-sivustolta.

      Ravintoloista suosittelen muutamaa tärppiä!
      -Jos tekee mieli kevyttä lounassalaattia (itsellä yleensä harvinainen tilanne haha), menisin Bistro Naapuriin ja ottaisin kylkeen detox-mehun. Mehu kuulostaa oudolta, mutta se on ihan superhyvää! Naapurissa on myös pieni sisustusnurkka ja vaateliike Putiikki rannalla.
      -Parasta sushia on saanut Maka sushista, mutta uusi Roka Sushi & Robata on todellakin kokeilemisen arvoinen!
      -Izakaya Nomu on kiva paikka etenkin iltaisin, tunnelma ja ruoka toimii!
      -Pizzat syön aina Sitkosta! NAM!
      -Brunssipaikkojen ykkönen on Cafe Pispala, josta saa parhaat pannukakut! Tänne kannattaa varata pöytä etukäteen, sillä paikka on toooodella suosittu.
      -Tykkään tosi paljon Moro Sky Barista, mutta yritän yleensä käydä siellä epätavallisina aikoina, jolloin saa varmasti ikkunapaikan ja näköalat haha!
      -Ja pakko vetää klassikko-ässä hihasta. Jos on yhtään siipien ystävä, ainoa oikea paikka siipien syömiselle on Siipiweikot
      -Kahviloista parhaimmat ovat Kaffila ja Fazer. Söpöin kahvila on Tallipihan kahvila. Jos on aikaa, kävisin Pyynikin näkötornilla, josta saa PARHAAT munkit ja onhan se yksi meidän kivoimmista näköalapaikoista :)

      Kirppareista en osaa ihan kauheasti kertoa, mutta parhaimmat taitaa olla Radio-kirppis ja Bonus-kirppis :) Vintage-liikkeistä parhaimmat ovat Vintage garden ja Kätkö Vintage (Molemmat tammelassa).

      Toivottavasti näistä oli jonkun verran apua! Toki Tampereella on paljon enemmänkin paikkoja, missä kannattaa käydä, mutta kaikki riippuu paljon ajasta ja etenkin siitä, paljon sitä on käytettävissä. Kesäisin tykkään ratinan asuinalueen edessä olevasta kävelytiestä ja siellä on kiva käydä istuskelemassa. Arboretumin ja Kaupin alueet ovat kivoja ulkoilulle. Kyllähän näitä riittää! Tervetuloa Tampereelle, toivottavasti viihdyt ja vietät kivan vapun! :)

      Poista
  3. Hei, mieletön vastausviesti! <3 Kiitos!! Näistähän on jo mistä valita. Ihan huippua, kiitos! Kerron sitten, että mitäs jäi Tanpereesta mieleen, kun reissu on ohi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee - palaa tänne vielä kertomaan tosiaan vappufiilikset! :-)

      Poista