24.3.2017

EXCUSES EXCUSES

levis denim-6
levis denim-4
Näyttökuva 2017-03-23 kello 22.30.33
Takki Levis / Paita Cubus / Housut Zara / Kengät Vamos / Reppu Calvin Klein

levis denim-5

Kuvat Elina, ediotointi minä

Voi voi, kuinka ihmismieli on heikko. Ainakin, mitä tulee herkkujen syöntiin ja Leviksen farkkutakkiin! Sovitin tätä viime viikon sunnuntaina ja sen jälkeen se on säännöllisin väliajoin kummitellut mun tajunnassa. Eilen sorruin ja kävin ostamassa sen. Oon yrittänyt koko viikon perustella tätä itselleni - kerrankin sopiva koko takista, mulla ei vielä oo tällaista, sopii hyvin monen vaatteen kanssa, menee nyt kerrospukeutuessa bomber-takin alle, menee myös kivasti keväällä JNE. Mikään näistä selittelyistä ei tuntunut tarpeeksi pätevältä. Kunnes keksin...

Se on synttärilahja minulta minulle. Mulla on viikon päästä synttärit, joten kyllähän sitä saa itseään muistaa :-----D Jep. Onks muilla tätä? Pähkäilee tyyliin plussat ja miinukset, ennenkuin ostaa? Mikä on ollut paras tekosyy?

6 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana ja ostos ihan vaan sen perusteella oli oikein onnistunut ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää tais olla se pohjimmainen perustelu! I love it!

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat Riikka! :) Ja ihana on takki myös. Mä en itse kauheasti perustele ostoksiani itselleni. Jos jonkin vaatteen/asusteen ostamista tarvitsee miettiä useampaan kertaan, niin annan ostopäätöksen tekemiselle hieman aikaa. Moni asia unohtuu nopeasti, mutta jos jokin jää oikeasti pyörimään mieleen, niin siinä on jo mun mielestä aika hyvä peruste ostamiselle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juulia! 😊 Tuo on kyllä totta, jos joku jää mielenpäälle, on se aina varma merkki ostoksen kannattavuudesta! Oon käyttänyt tota tapaa viime aikoina usein - saatan pyörähtää kaupungilla ostamatta mitään vaan jään miettimään niitä pariksi päiväksi!

   Poista
 3. Ihana takki! ♥ Hahah tunnistan itteni tuosta perustelusta, pohdiskelen tässä että voisko sitä ostaa itselleen vähän kameratarvikkeita "kun synttäritkin on kuukauden päästä, sellainen etukäteislahja". :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💕 Kameratarvikkeet on aina hyvä ostos! Kyllä omia harrastuksiaan saa ja pitää tukea! 😉

   Poista