26.3.2017

DENIM CONTINUES

bikbok-8
bikbok-2

Takki Gina Tricot (vanha) / Mekko BikBok / Kello Daniel Wellington / Kengät Vamos

bikbok daniel wellington
bikbok-7

Viime postauksessa fiilisteltiin farkkutakkia, mutta tänään kevennetään mekkoon. Tää kertoo musta jotain oleellista - oon ihan hemmetin malttamaton! Tässä yhdistyy kaksi malttamattomuutta, uusi ostos ja uusi vuoden aika. Pakko pukea uusi mekko, vaikka kevät ei ole säiden puolesta sitä vielä ihan sallinut. Perustellaan tätä nyt niin, että mulla on paksut sukkikset, enkä tuota kuvailua enempää ollut ulkona, vaikka muuten oltiin liikenteessä.

Asiasta kukkaruukkuun, oon löytänyt Sohvaperunat tv-ohjelman ja vielä somen kautta. Vitsit, kuinka arkinen ja symppis ohjelma!! Voisin niin nähdä itseni tässä ohjelmassa, kun  mun on aina pakko kommentoida kaikkea :-D Siihen yhdistettynä vielä ilmeikkyys... TADAA oman elämänsä sohvaperuna, täällä näin!

6 kommenttia:

 1. Ihonväriset sukkikset tekee asusta heti paljon keväisemmän näköisen. Jotkut sanoo noita ihonvärisiä aina mummosukkiksiksi, mutta tuon värisiä minä ainakin pidän ihan nuorekkaina. Just mietin, mitä tarkoitat paksuilla. Ei nuo nyt kovin paksuilta näytä. Tosi kiva asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä vältän ihonvärisiä sukkiksia, mutta alkukeväästä ne menee ihan kivasti! :-) Mulle paksut tässä tapauksessa on 20 den, kun yleensä ihonväriset on mulla 8 den.

   Kiitos! :-)

   Poista
 2. Jes, joku muu sohvaperunoiden fani! Moni ku tuntuu pitävän sitä niin turhana ohjelmana. Sama täällä, et pakko aina hirveesti kommentoida kaikkea kattomaansa. ;D
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdään ohjelma, jossa katotaan sohvaperunoita, jotka katsoo viikon tv-tarjontaa? :-D

   Poista
 3. Aivan ihana mekko! Harmi, että toisella mantereella ei taida olla BikBokia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🙂 En tiedä, onko BikBokilla toimitusta mihin mantereille, mutta kannattaa kurkata verkkokaupasta!

   Poista