12.2.2017

PIC LEFTOVERS

Mulla on paljon kuvia, jotka julkaisen usein vain Instagramissa (@rriikkka). Aika hassua, sillä nämä ovat yleensä omia lempparikuvia - ne missä mä en oo lainkaan. Ne eivät päädy tänne blogiin sen takia, sillä mulla ei välttämättä ole niihin mitään sen suurempaa asiaa. Yksi päivä äkkäsin, että eihän kaikki mun lukijat välttämättä käytä tai katso instagramia, joten tyhmä jättää kivat kuvat senkin takia vain sinne.

aamu-4
aamu-6
aamu-5
aamu-2

Oon innostunut kotitoimistosta, jonka tunnelma ja valo on saanut mut aivan pauloihinsa. Sinne on kiva mennä aamuisin kahvin kanssa ja aloittaa päivän työt. Olo on ihan hemmetin energinen ja hyvä, kun tuolla viettää aikaa. Sen hyvän fiiliksen takia saatan ikuistaa sen välillä myös kameran kanssa. Ne ovat lyhyitä hetkiä, eikä silloin ole todellakaan aikaa päivitellä blogia. Oon aiemmin päivitellyt enemmänkin tällaisia fiilistely postauksia, ilman mitään järkevämpää sanomaa. Tähän aion kiinnittää enemmän huomiota - että saisin tänne blogiin enemmän tällaista sisältöä :-)

4 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin sellaisen kauniin ja viihtyisän pienen spotin kotiin, jossa ois ihanaa ja inspiroivaa tehä hommia! Kuitenkin tulee niin paljon tehtyä kotona, että ois ihan paikallaan pyhittää sille joku ihan oma paikka :) Ja vaikka seuraankin sua instassa, niin ois kiva silti katella täälläkin näitä kuvia jatkossa! Näyttää kuitenkin aina vähän eriltä kun saa katella koneen näytöltä ja millonpa hyviä kuvia ei kattelis, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen!! Eihän se välttämättä tarvitse olla edes kokonainen huone, vaan just pikku-spotti, jossa inspiroituu työntekoon :-) Sun koti on kyllä näyttänyt sympaattiselta snäppien perusteella!

   Ihan totta, että kuvat näyttää koneelta katottuna kuitenkin erilaisilta ja niistä saa ehkä enemmän irti näin. Kiitos Anni <3

   Poista
 2. Mullakin oli tällänen spotti meidän olkkarissa, nyt sen on vallannut testissä / kuvattavana oleva kosmetiikka! :D Pitäisi taas siivoilla ja järjestellä pöytä jotta sen ääressä pystyisi jotain tekemäänkin.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikka on kans hyvä! :-D Se on hyvä, että on vaihtelua!

   Poista