14.2.2017

HURRAY TO FRIENDS

Ystävät & kaverit,
KIITOS - olen niin mahdottoman kiitollinen teistä. 
Ilman teitä en löytäisi luontaista positiivisuuttani.
Te saatte maailman huolet tuntumaan kevyemmiltä.
Te saatte naurun tuntumaan vatsanpohjassa asti
ja hymyn viipymään kasvoilla hieman pidempään.
Joskus väitän, että kahvi on Fuel for Life
Se on osittain valhe.
Oikeasti se on ystävät. 


Ystävänpäivä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ystävyyssuhteet ovat yksi elämän tärkein juttu. Luojan kiitos, mun kulmaan on löytynyt ihan älyttömän upeita ja rakkaita tyyppejä - sellaisia keiden kanssa voi nauraa ja itkeä, keskustella ja oppia elämän eri vaiheista. Ystävyys on myös toisesta huolehtimista, arkisten asioiden jauhamista ja memeihin tägäämistä. Hahaa!! Näin pilke silmäkulmassa sanottuna tietenkin!

Sit on tää yks tyyppi. MillaEn usko, että maailmassa on ihmistä, joka ei tulisi Millan kanssa juttuun. On se niin supliikki ja helposti lähestyttävä ihminen. Ehkä sen takia maailma tuntuu vievän Millaa paikasta toiseen - positiivisella tavalla tietenkin. Oon aina uskonut, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. 

Milla on mun soulsister ja donkey from another monkey. Meidän ystävyys on alkanut vasta muutama vuosi sitten, mutta mikä klisee ihan kun oltaisiin tunnettu aina. Oleminen on vaivatonta ja juttua sekä naurua riittää. Ei välttämättä häikäistä muita meidän huumorintajulla, mutta onhan se mahtavaa, kun yhdessä nauretaan mitä typerimmille jutuille. Etenkin Pariisin kadut ovat saaneet tästä jo useamminkin osansa. Kiitos Milla, kun olet aina oma itsesi ja haluat soittaa facetime-puhelua just kun oon kaupassa/bussissa/jossain, missä vastaaminen on hieman hankalaa. Rakas ystävä, tää päivä on siis myös sinulle! 

pellt-4
pellt-7
pellt-5

Kuvat - Milla / Edit Minä
pellt-3

friends
pellt

Oma pääkoppa täyttyy liikaa muistoista ja tunteista, kun ajattelen ystävyyttä ja sitä, mitä haluaisin siitä kirjoittaa. Mieleen juolahtaa aivan älytön määrä hetkiä ja muistoja, ihmisiä ja tunteita. Muistan erilaisia biisejä, jotka muistuttavat minua tietyistä ihmisistä ja elämänvaiheista. Yhtenä hetkenä uppoudun ajatuksiini hymy korvissa ja yhtäkkiä hymy muuttuu alahuulen väpättämiseksi liikuttuessani siitä, kuinka onnellinen olen ystävistäni. Kuitenkaan en saa kirjoitettua aiheesta mitään järkevää. Jo tunnin ajan olen kirjoittanut uuden kappaleen ja pyyhkinyt sen kirjain kirjaimelta pois. Mitkään mun kirjoittamat sanat eivät pysty kuvailemaan kaikkia tunteita, mitä ystävyys tuo mieleeni. 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! 

4 kommenttia: