30.1.2017

NO MORE


wood-6

Takki Elvine / Toppi, paita ja farkut Cubus / Kengät Vamos

wood-7
wood-5
wood-8

Kuvat - Maj, ediointi minä

Voi kulkaas, nyt olis roppakaupalla valitusta tarjolla! hah, ihan vaikka maanantain kunniaksi. Kuvissa kyllä hymyilyttää, mutta voi jukupetteri mä en jotenkin enää jaksa tätä talvea. En jaksa tuota parkatakkia, jota te onneksi olette joutuneet katselemaan vähemmän kuin minä. En jaksa enää ALE-aikaa enkä väritöntä maailmaa. Onneksi aurinko on sentään maalannut taivaalle mitä upeampia värejä. 

HUH! Nyt kun tuo on saatu pois mielen päältä niin ei samasta asiasta tarvitse enää uudelleen mainita.   Täytyy muuten AIVAN asiaankuulumattomasti kertoa yksi vinkki! Te, ketkä ette vielä omista sappisaippuaa, nyt on aika pistää se ostoslistalle. Tuon sinisen takin hupun kaulukset oli aivan kamalassa kunnossa - ihan meikissä hyh. Pesin ne sappisaippuan avulla muutamassa minuutissa pois. Ihan kaikki. Itseasiassa, sillä on tullut poistettua useampi tahra niin vaatteista kuin tekstiilikengistä. 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Onko farkut jo kauan koristaneet vaatekaappia vai oiskohan niitä vielä myynnissä?:D
  Mäkin oon niin täynnä koko talvea, jatkuvaa märkää tai sadetta, paksuja vaatekerroksia, pimeyttä ja mitä näitä nyt on - riittää kiitos!

  ps. sappisaippua on ehdoton kyllä ! pelastanut jo pitkään monelta harmilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-)

   Farkut on itseasiassa aika uudet, marraskuussa ostetut! Mulla on kuvissa nämä: https://cubus.com/fi/7171756_F590# > Rispaantuneet kohdat ovat auenneet lisää käytön myötä! Viime viikolla tuli myös toinen ihan suuuuuper kiva malli farkkuihin, eli tämä: https://cubus.com/fi/7193480_F550

   Talvi sais kyllä riittää jo... Ei tässä kai muu auta kuin tarpoa sen läpi, kunnes kevät koittaa! TSEMPPIÄ (meille kaikille)!

   Poista
 2. 100% samaa mieltä! Ei jaksa enää talvitakkeja, lumisadetta, räntäkelejä eikä nyt varsinkaan vesisadetta :D Kevät tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta, mut eiköhän se sieltä tuu.. Siis pakkohan sen on tulla haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei yhtään enää!! Ostin uudet sneakeritkin jo - vielä kun olis ilmoja :-D

   Poista
 3. Voi miten kivat kuvat! :) Ja mun puolesta talvi saa jatkua, kunhan vaan olis lunta. En jaksa tätä loskaa mitä ainakin Espoossa on :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Loska on kyllä kauheaa, etenkin jos on muutenkin harmaa ilma. Eiköhän tää tästä!

   Poista