12.8.2016

RAINY DAYS AND BAND TEES


P8110135
P8110120
P8110160
P8110130
P8110183
P8110106
P8110115
P8110207


Paita Urban Outfitters / Farkut Cubus / Laukku Céline / Kengät Vamos

Noni, hurahdin bändi-paitoihin. Tai ainakin tuohon yhteen! Näin samanlaisen jenkeissä yhdessä tytöllä ja päätin sillä sekunnilla, että mun on saatava samanlainen. Oon vähän sellainen, että jos päätän jotain niin se tapahtuu haha! Nään jo, kuinka syksyllä sama paita toimii korkeavyötäröisten farkkujen ja korollisten nilkkureiden kanssa aijai! 

Haluan vinkata teille noista kengistä! Mä oon melkein jopa fani, mitä tulee espadrillohin. Mulla on useampi pari Vamokselta ja nimenomaan Vidorreta-merkkiset - ihan huikeita. Ja ne kaikki on nyt -40% alennuksessa! Olin jo aiemmin miettinyt näitä nahkaisia valkomustia, mutta nyt alennuksien jälkeen ei tarvinnut kahteen kertaan miettiä :-D Espadrilloja on näkynyt muun muassa näissä postauksissa: 1, 2, 3, 4. Voin siis kaikella lämmöllä suositella! Käyttökokemuksia nimittäin löytyy liian monen useamman parin verran haha :-D

Huh, kohta on jo mennyt kaksi viikkoa Suomessa. Oon nähnyt paljon ystäviä, kerennyt olemaan kotona ja olla vaan ihan iisisti. Jännästi ei oo ollut aikaa purkaa matkalaukkua vielä tai tehdä työharjoittelua koskevia kouluhommia - noh aina on ens viikko. Tänä viikonloppuna suunnataan kohti Nummelaa juhlimaan rakkautta ja mun pitäis nyt keksiä mitä sinne laittais päällensä. NO ONHAN TÄSSÄ AIKAA MIETTIÄ HAHA :--D Perus meikäläinen oikeesti, aina viime tipassa ja hymy herkässä!

4 kommenttia:

  1. Kuunteletko Led Zeppeliniä? Jos et niin aika noloa ostaa sellasen bändin paita, jota ei kuuntele :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä varmaan lasketa jos paria biisiä on tullut kuunneltua! Noloa tai ei - I don't care 😜 Elämä on liian lyhyt tuollaisen miettimiseen!

      Poista