11.8.2016

MÄ TAHDON OLLA CASUAL


P7292279
P7292318
P7292323
P7292282

Mekko Abercrombie&Fitch / Kengät Vamos / Reppu Calvin Klein / Lasit RayBan

Siis sitähän mä todellisuudessakin oon - casual. Hyvin leppoisa tapaus, sellainen naureskeleva ja puhelias. Rennoksikin vois luonnehtia. En oo niin viimeisen päälle tai ronkeli. Luulen, että se puoli on näkynyt viime aikoina myös täällä. Tarkoitan sitä, miten oon kuvissa, sillä teksteissä pyrin olemaan niiiiin oma itseni kuin vain suinkaan voi! 

Oon hoksannut, että kuvien ei aina tarvii seurata jotain tiettyä kaavaa ja mun asut ei tarvii olla joka suunnasta pöööörfektisti kuvattuna. Mä vaadin mun kuvilta laatua, vou-fiilistä, mutta myös aitoa olemusta ja tunnetta! Saatteko koppia? Mä haluan olla kuvissa sitä mitä oon muutenkin - ei ihan justiinsa mut ihan hyvä kuitenkin. Joskus nauran naama väärällään, joskus oon hyvinkin vakava tai neutraali. Viime postauksen kuvat oli mun mielestä todella jees, sillä tunnistin itseni niistä. Kiitos kommenteista siihen! Vahvistitte mun fiilistä näistä ajatuksista :-*

Tän postauksen kuvat on Costa Mesalta, sellaisesta paikasta kuin The LAB. Siellä on tollaisia kirjainpalikoita ja jotkut oli jättänyt sopivasti ton "BITCH"-yhdistelmän lojumaan sinne. Eihän tollaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä, pelleiltiin oma aikamme noilla kirjaimilla ja oli kyllä hauskaa! Ja siis ei - en halua olla casual bitch tai bitch ollenkaan! Tällaiset rennot kuvat vaan sopi kummallisen hyvin postauksen aiheeseen haha!

4 kommenttia:

 1. Hyvin kirjotettu, kuvista pitää välittyä sitä tunnetta ja fiilistä! Ihanan rennot fotot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että sielläkin fiilikselle annetaan arvoa! :--)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa ja näyttää! Mäkin koitan blogissani olla mahdollisimman oma itseni ja avoin. Toivon, että mun persoonani välittyy blogitekstien kautta lukijoilleni. :) Avomies ainakin hörähtelee aina lukiessaan mun postauksia, joten hän osaa ainakin löytää sen millamaisen huumorin rivien välistä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana avomies! Siitä ainakin tiedät, että sun oma luonne heijastuu myös blogiin ja teksteihin! :-) Se on nimittäin oikeesti tärkeetä - olla aito!

   Poista