18.4.2016

LÅNGVIK


långvik
långvik-5
långvik-2
långvik-6
långvik-7
långvik-3

Tulikin tuossa pääsiäisviikonloppuna rentouduttua oikein kunnolla. Meidän poppoota kutsui Långvik ja sen ihana miljöö! Oon muutamia kuvia nähnyt kyseisestä paikasta aiemminkin, mutta en oikein tiennyt mitä odottaa. Muhun teki vaikutuksen paikan pieni koko, joka antoi Långvikille omanlaistaan luonnetta. Spa-osastolta löytyi muutama poreallas, yksi isompi uima-allas ja muutama erikoisempi juttu. Spa-osastolta löytyi myös upotettu sohva-löhöily-istuskelu alue, jonka kruunasi takka ja siinä grillattavat vaahtokarkit. Toki siihen kylkeen vielä lasi kuohuvaa ja rentoutuminen oli taattu! Ravintolalle täytyy antaa vielä 5/5, sillä ruoka oli älyttömän maukasta ja sisustus toimi myös erittäin hyvin. Voin uskoa, kuinka ihana paikka on kesällä, kun luonto on vihreän värikäs ja aurinko paistaa täyttä häkää. Långvik oli varustettu sen verran suurella terassilla, joka pääsee oikeuksiinsa vasta sään salliessa :-) 

2 kommenttia:

 1. Moikka Riikka,

  mulla ois pari kysymystä liittyen sun kuviin.
  Kuvaatko pelkästään Olympuksen EPL-7 ? Mitä linssejä sulla on ko. kameraan?
  Onko nämä kaikki postauksen kuvat otettu sillä?
  Harkitsen vakavasti sen ostamista ja siksi utelen :)

  Kiitos vastauksista jo etukäteen! Sulla on tosi kiva blogi, selasin tän kokonaan läpi viime viikolla kahtena vapaapäivänä kun löysin tämän. Ja kävinpä sulla asiakkaanakin työpaikallasi, tajusin vasta kassalla miksi vaikutit niin "tutulta" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou!
   Eli siis joo - kaikki blogin kuvat on Olympuksen pen e-pl7 kautta otettuja. Mulla on kolme eri objektiivia, joita käytän eli 45mm, 25mm ja 9-17mm (laajis). Toki kuvat päätyy vielä Lightroomiin kuvankäsittelyyn ennenkuin ne julkaisen täällä. Mutta aivan mielettömän hyvä kapistus tuo kamera! Mulla ei ole enää sitä kittiobjektiivia, joka yleensä tulee kameran mukana, vaan korvasin sen tuolla 25mm objektiivilla.

   Mä mielelläni autan ja kerron omista kokemuksistani! Käy ihmeessä vielä jossain liikkeessä testailemassa kameraa ja jos jossain vaiheessa sen ostat niin lue idan blogista vielä muutama vinkki: http://ida365.fi/2015/03/10/vinkkeja-olympus-tytoille-ja-pojille/

   Jos vielä joskus oot asiakkaana niin, että meitsi on kassan toisella puolella niin huikkaa ihmeessä! Tai ihan vaikka muuallakin :-)!

   Poista