7.4.2016

EXCITED ABOUT LIFE


eiffel-3
eiffel-4
eiffel-2


Kuvat - Milla


Jos käyttäisin sanaa pähkinöinä, käyttäisin sitä nyt. Siis hetkonen. Oon kuukauden päästä Kaliforniassa. Mitä? Voisko joku lyödä mua päähän jollain, että tajuaisin sen?! Lomalle sinne tosiaan ei lähdetä, vaan työharjoitteluun, mutta voi jestas kuinka paljon uutta tuun oppimaan ja millainen kokemus on tulossa!! Niin hölmöä, mutta mun eka ajatus, kun saatiin tieto harjoittelupaikkojen varmistumisesta, oli että mä voin tulevaisuudessa oman esimerkkini kautta opettaa omille muksuilleni, että maailma on meitä varten ja kannattaa pitää silmät auki uusille mahdollisuuksille. 

Odotan innolla sitä, että pääsen kirjoittamaan tänne mun kokemuksia ja fiiliksiä. Sain myös idean, jos tekisin muutaman kerran kuukaudessa videon, josta sais laajempaa käsitystä siitä, millaista mun elämä Kaliforniassa on. Jep, hieman vlogimaisesti, mutta ei kuitenkaan. Tällä tavoin saan itsellenikin konkreettisia muistoja, joihin voin palata muutenkin, kuin ajatuksissani. 

Tällä hetkellä enää puutuu viisumi, jonka hakeminen on ollut kyllä melko mielenkiintoista. Toisinsanoen saatan ratketa ryyppäämään minä hetkenä tahansa :---D No en kai, mutta kyllä tässä on saanut hieman olla kulmat kurtussa. Asiat järjestyy ja aika kultaa muistot - sillä ajatuksella mennään! 


8 kommenttia:

 1. Hei joo videot sieltä ois tosi kivoja :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin ajattelin, niistä saa kuitenkin enemmän irti kun pelkistä kuvista :-)

   Poista
 2. heeei pakko kysyä, kun jäi kutkuttamaan - minkälaista työharkkaa oot menossa tuonne Kaliin tekemään ? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meen siis ravintolaan töihin - työnkuvaukseen kuuluu raaka-aineiden esivalmistelu, tarjoilu ja valokuvaus. Oon tosi innoissani, vaikka koskaan aiemmin en oo alan töitä tehnyt. Ravintolan nimi on Old Vine Cafe ja sen löytää instagramistakin :-)

   Poista
 3. Iik, vähän siistiä! Mäkin reissaan toukokuussa Caliin ja ties vaikka oltais samoilla mestoilla ;) odotan jo niin paljon! Ja kaikki Cali-vinkit voi sitten laittaa heti jakoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa!! Vähän kivaa!! :-) Mä suuntaan Orange Countyn suuntaan Costa Mesalle! Mihin päin sun suunnitelmat?

   Poista
 4. Oii, kuulostaa tosi hyvältä! Mä haluaisin Californiaan ihan vaikka lomalle, se on yksi mun unelmien matkakohteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norwegianilla on ihan hullun halpoja lentoja sinne!! Eli jos loma on ajankohtainen, suosittelen kurkkaan sieltä lentoja :-) Kun oon lentänyt Kaliforniaan, kirjoittelen paremmin fiiliksiä yms.!

   Poista