9.4.2016

COMFY AND CASUAL


6.4-14
6.4-7
6.4-17
6.4-13
6.4 (1)
6.4
6.4-15

Takki Carlings / Paita Zara / Farkut BikBok / Kengät Converse / Laukku Céline

Kuvat - Milla

Ihanaa viikonloppua! Mulla menee koko viikonloppu töissä, mutta ei kyllä haittaa pätkääkään. Hassua ajatella, että näitä viikonloppuja on enää muutama jäljellä, ennenkun lähden. Tällä hetkellä tekis mieli sanoa, että JOS lähden, sillä viisumi-jutut on ihan maailman turhauttavimpia nyt - mutta kaikki järjestyy. Se on varma. Tällä viikolla oon saanut luonnosteltua erilaisia postauksia mm. Långvikilta, Olympuksen asusteisiin liittyen ja muutamat asu-jutut. Mulla oli tällä viikolla kolme vapaata putkeen ja päällimmäisin kysymys oli että mitä ihmiset tekee vapaallaan? En oo tottunut tällaiseen :-D Toki mäkin nyt puuhastelin kaikkea ja treffasin tuttuja ja hoidin asioita, mutta silti!

Kuvista ja asusta sen verran, että nyt on meikäläisen näköistä toimintaa! Tykkään asusta paljon, se on simppeli, arkinen, muttei tylsä. Sellainen, missä mun on hyvä olla. Naureskelin tosin syksyistä värimaailmaa, mutta who cares? Ei oo niin vakavaa ;-) Ps. Takki on vilahtanut aiemmin ainakin tässä postauksessa.2 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu, mutta ei helkkari tuo laukku!! <3 Trio on ollut omalla listalla about siitä saakka kun sen näin, mutta mä en meinaa mitenkään saada perusteltua sen kokoa ja tarpeellisuutta itselleni. Myöhäiset onnittelut vielä multakin ja hurjasti tsemppiä siellä toisella mantereella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! Ja laukulle ihan omat aplodit - on se ihana!! Siis käyppä hypistelemään tuota trioa niin ihan varmana keksit jotain vakuuttavia syitä sen tarpeellisuudelle :--D Kiitos onnitteluista ja tsempeistä!

      Poista