26.3.2016

OUTFIT x LAST DAY IN PARIS


lastday1 (3 of 3)
lastday1 (2 of 3)
lastday1 (1 of 3)

Takki Tiger of Sweden / Huivi LV / Farkut Cubus / Kengät Vamos

Melko simppelillä meiningillä mentiin viimeinen päivä Pariisissa. Päivä meni enimmäkseen kierrellessä ympäri kaupunkia, joten sen takia rento ratkaisu toimi mainiosti. Harmi, että viimeinen päivä oli räntä-lumi-vesisateinen, mutta ei se mieltä lannistanut.

Suomessa onkin ollut melko samanlainen meininki, niin sään kuin pukeutumisen suhteen. Olin perjantain töissä, mutta tänään otetaan suunta kohti Långvikia ja rentoutumista. Oon harvemmin viettänyt pääsiäistä Suomessa vaan yleensä ne on mennyt Singapore-Thaimaa-Australia-akselilla :-D Melkoinen reissuikävä on kyllä tädin ja hänen miehensä luo Singaporeen. Mutta voin kyllä sanoa, että tämän viikonlopun suunnitelmat saa hymyn huulille.

Mukavaa pääsiäistä kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä myös sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä rento pääsiäinen - näitä lisää! <3

   Poista
 2. Millä kameralla kuvaat blogikuvat/kuvaatte Millan kanssa? Hienoja!!😚 itsellä harkinnassa olympuksen pen niin mietin riittääkö se blogikuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on molemmilla käytössä Olympuksen pen e-pl7 ja muuten samat objektiivit (25mm & 45mm), mutta mulla on vielä niiden lisäksi laajis. Esimerkiksi Millan ne editorial-henkiset kuvat on suurimmaksi osaksi kuvattu mun laajiksella. Mutta siis Olympuksen pen e-pl7 toimii täydellisesti blogikuviin, mutta toki meillä on siihen päälle vielä editoinnit lightroomilla yms :-) Suosittelen!

   Kiitos kommentista! <3

   Poista