28.3.2016

DENIMGAME


denim1 (1 of 1)
denim1 (1 of 11)
denim1 (2 of 11)
shoes (1 of 1)
denim1 (6 of 11)
denim1 (9 of 11)
denim1 (3 of 11)
denim1 (11 of 11)

Hame Cubus / Paita Cubus / Kengät Vamos / Takki Tiger of Sweden

Kuvat - Milla

Vitsi mä fiilistelen tätä asua! Vaikka pylly ei olekaan kuin Kim Kardashianilla. Kun lämpimämmät säät saavuttaa meidän Suomen mantereen, aion pukea saman, mutta paljain säärin ja avokkailla. Ehkä myös istuvammalla paidalla, sillä nythän paita on melko rento. Kengät on aika tutun näköiset ja moni on voinut bongata ne muun muassa aiemmista postauksista. Oon tykännyt noista mustista ihan superpaljon ja entäs nyt kun ne on myös tuollaisina vaaleanpunaisina? KÄY.

Pääsiäislomien viimeinen päivä on nyt käsillä ja muutamien tuntien päästä on jo huominen. Arki jatkuu. Olin tosiaan pitkäperjantain töissä ja lauantaina otettiin suunta kohti Långvikia. Hallelujah oli rentouttava ja ihana viikonloppu. Nyt jaksaa taas tehdä töitä ja koulua muutaman päivän, mutta ens viikonloppu on myös vapaata, sillä tää huithapeli täyttää vuosia! Yleensä tässä on kaksi vaihtoehtoa, joko vetää jäätävä ikäkriisi päälle tai ottaa ihan cuulisti. Veikkaan, että ikäkriisi ei oo mun juttu - ainakaan vielä näillä numeroilla. Jos pitäis valita, että haluanko olla 17-vuotias vai täyttää 24-vuotta, olis jälkimmäinen mun vaihtoehto. Tässä on aika pirun hyvä. 


11 kommenttia:

 1. Sulla on tosi hyväkuntosen näköinen tukka! Vau! Mitä shampoota sä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on saanut hetki sitten saksista, joten se varmasti vaikuttaa hyväkuntoisuuteen :-) Shampoona ja hoitoaineena on käyttänyt Tresemmen keratin smooth tuotteita, ne poistaa pörröisyyttä!

   Poista
 2. Sakset tekee ihmeitä! Kiiltääkin kyllä kivasti. Pitääkin kokeilla noita tresemmejä. Pesetkö kuinka usein sun tukkaa? :) kiitti nopeesta vastauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se leikkaaminen on paras :-) Tresemmet on ollut mulle hyviä ! Hmmmm, pesen hiuksia joskus joka päivä ja joskus joka toinen. Riippuu vähän työvuoroista! :-)

   Poista
 3. Pitää testata niitä 😍 Ihanaa et joku muukin pesee välillä joka päivä. Tuntuu et ku ite pesen melkipä päivittäin ja jotku kerran viikossa yms 😄😄

  VastaaPoista
 4. Moikka Riikka! :) ootko tulossa tässä kuussa id-tapahtumiin <3

  VastaaPoista
 5. En tiiä onko joku koskaan sanonu sulle tätä mutta voisit olla sukua catherine zeta jonesille :) Oot aivan uskomattoman kaunis!

  Annathin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut monesti, että näytän Jaana Pelkoselta, mutta Catherine Zeta-Jones tulee nyt ekaa kertaa! :-D Mutta otan tämän ehdottomasti kohteliaisuutena, kiitos :-)

   Poista