1.3.2016

LONGBOB PART2


hius (5 of 5)
hius (4 of 5)
hius (3 of 5)

Mun hiuksilla on historia - niin pitkä etten edes ala avaamaan sitä sen kummemmin. Long story short, mun superpitkät ja paksut hiukset päätti yhdessä vaiheessa tippua, jolloin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi leikata hiirenhäntä pois. Käsite hiirenhäntä oli tuolloin 3/4 osa mun hiuksista haha! Silloin ei juuri naurattanut. Vuoden 2014 joulukuussa leikkasin polkan ja sitä olen kasvattanut tässä sitten pidemmäksi. Isoin harmitus on ollut ihan kasvojen vieressä olevat hiukset, joita ei ole tarkoituksella leikattu lyhyemmiksi. Nyt ne olivat kuitenkin kasvaneet pidemmiksi ja tänään hiukset leikattiin kauttaaltaan melkein saman mittaisiksi. Tästä on hyvä jatkaa kasvatus-projektia, kun kaikki hiukset ovat samanmittaisia! 

Muistatteko, kun Lila teki omaan blogiinsa postauksen "Long Bob Hairstyle Gallery", johon muakin haastateltiin? Jos ette, niin käykää ihmeessä lukemassa se tästä. 

IMG_2620

Kävin tänään kampaajalla Tampereen Glohair Aleksanterinkadulla. Siellä mun hiuksia on käsitellyt Kaisa! Kaisa on tosi symppis ja taitava kampaaja - pelastanut mun pään monta kertaa. Älyttömän hienoa oli, kun viime kesänä just ennen Blockfestejä Kaisa tuli vapaapäivänään laittamaan mulle hiukset juhlakuntoon. Olin ja olen edelleen todella otettu ja kiitollinen siitä. 

Tänään meidän tavoiteena oli saada mun hiuksiin skarppi ja siisti latva. Laitoin teille tuohon ennen ja jälkeen kuvaa havainnollistamaan mistä me lähdettiin ja mihin päädyttiin. Kuten tuosta ennen kuvasta näkeekin - latva on melkoista hamppua ja risua. Ja sehän ei toimi. Leikkauksen lisäksi värjättiin tyvi sekä taitettiin latvan sävyjä viileämpään. Tässä on mun toinen askel Pariisiin valmistautumiseen. Ensimmäinen askel oli vaatteiden päättäminen, siitä saatte esimakua huomenna ;-) Hurjan iso kiitos ihanalle Kaisalle! Paris, I'm ready!

Ja nyt paras juttu! Mun lukijat saa Kaisalta kaikki kampaamopalvelut -15% alennuksella! Kaisan löydätte siis Tampereen Glohair Aleksanterinkadulta. Kun teette varausta hänelle, mainitkaa mun blogi varauksen yhteydessä. Ja tämä on voimassa huhtikuun loppuun (30.4.2016) saakka. Nyt kuontalot kuntoon ja kampaajalle! ♥ 


4 kommenttia:

 1. Ooo looking good! <3

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Senkin pitkähiuksinen kaunotar!

   Poista
 2. Hei täällä on kohtalontoveri! Mulla tosin tippu hiukset kaks kertaa päästä :-D Tai no, ei nyt tietysti kokonaan, mutta varmaan lähti kolmasosa pois molemmilla kerroilla ja sit sen jälkeen ne kasvaa kahta kauheemmin takasin ja niitä vauvahiuksia on niiiiin paljon!! Ja hitto et niillä kestää kauan kasvaa ees polkan mittaan :-D Mut joo mun onkin pitäny kommentoida, että eksyin sun blogiin pari viikkoa sitten ja hitsit tykkään tästä paljon! Keep up the good work, mä ainakin pysyn langoilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalontoverit on parhaita! Vaikka tässä tapauksessa kyseessä onkin tavallaan kurja juttu. Ei hele, mä en kestäis toista hiuskatoa. Just selvinnyt aiemmasta :--D Mulla oli sama homma, melkein puolet hiuksista tipahti. Ja sitten kun ne alkoivat kasvaa takaisin...HUHHUH! Mulla on älytön määrä kuvia, kun "vauvahiukset" tulivat poskipäille asti ja oli ihan kaameet! Kuten sanoit - niillä kestää ikuisuus kasvaa takaisin. Nyt onneksi mulla on pahimmat pikkuhiukset kasvaneet polkkamittaan! :-)

   Kiitos paljon kommentistasi! Kiva kuulla, että tykkäät <3

   Poista