16.2.2016

DEM BLUE JEANS


IMG_1916
IMG_1933
tiil (1 of 1) (1)

blogii (1 of 1)


Takki 2hand / Neule Cubus / Farkut Cubus / Kengät Vamos / Kaulakoru COS / Kello DW

Nää farkut on mun lempparit. On ollut kun liimatut mun päälle viime aikoina! Kuka vois uskoa, että noin kireät stretch-farkut voikin olla noin mukavat. Näistä on tulossa keväämmällä sellainen vaalea pesu ja en malta odottaa, että saan ne käsiini! Mustat farkut on yhä ja edelleen luottovaate, mutta ärsyttävää, kuinka nopeaan ne kulahtaa ja muuttuu ihan nuhjuisen värisiksi. So blue it is!

Vitsit mulla on melkoisen työn ja koulun täyteinen viikko ja tänään onkin mun ainoa vapaa koko viikolla. Hyödynnettiin Millan kanssa kaunis ilma ja käytiin nappaileen kuvia. Mutta oh boy, ei oo mikään kevät vielä! Saamari meinas järki kadota tuolla tuulessa haha :--D Auringolle plussaa, siitä mä tykkään! Ihanaa kun koti kylpee auringossa. Tänään oli äärimmäisen kiva päivä viettää vapaata.

Päivän lempparihetki tais kuitenkin olla se, kun kotiin tullessa bussikuski pysäytti linja-auton mun kodin eteen. Siinä ei ole erillistä pysäkkiä, mutta mun kodista näkee bussin päätepysäkin. Tää kyseinen kuski, joka pysäyttää bussin noin 100metriä ennen päätepysäkkiä, on niin hauska! Kannattaa aina tervehtiä bussikuskit, kiitää ja joskus voi jopa toivottaa hyvät viikonloput - hyvät teot tulee aina takas! 


Kuvat - Milla


4 kommenttia:

 1. Kun aloin Jyväskylään muuttamisen jälkeen käyttämään ekaa kertaa kunnolla busseja, oli mulle aika shokki, että täällä on täysin normaalia moikata kuskia ja huikata kiitos, kun hyppää pois. Jotenkin niin hassua, jos vertaa johonkin Helsingin bussiliikenteeseen. :D Ja ihana toi kuski! Täälläki välillä on kuski pyörähtäny samantien kääntöpaikan ympäri, jotta pääsee oikealle puolelle tietä ilman että tarvii ylittää autotietä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut muiltakin samaa, että on hieman kummallista olla bussikuskille niin tuttavallinen :--D Helsinki on kyllä oma juttunsa - siellä ei olla ihan niin tervehtiväisiä ihan ylipäätään!

   Ihania kuskeja meillä!

   Kivaa iltaa Miru <3

   Poista
 2. Vitsi sullon upee kroppa! Ja aaaw toi bussikuski, on niin ihana välillä huomata että tollasiakin ihmisiä löytyy :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Vähän vois kyllä kuntosalia näyttää näille ripakintuille! Mutta kiitos <3
   Musta tuntuu,että toi bussilinja mitä käytän, on paras!!

   Poista