7.12.2015

SÄ OOT SÄ JA MIE OON

IMG_8282
IMG_8278
IMG_8264

IMG_0814
Takki Zara / Faux-fur kauluri Indiska / Neule Zara / Farkut Cubus / Kengät Vamos

Kuvat - Milla
Edit - Minä

Viime viikolla paistoi aurinko, mutta ai hitto oli kylmä kun pakastelokerossa! Siis sellainen älytön kylmyys ja olin jo ihan valmis jäämään kuvia vaille ihan vaan siks, että pääsisin jo sisälle lämpimään :-D Onneks kuitenkin jaksoin asennoitua myös kameran toiselle puolelle, sillä oli kivat perusvaatteet päällä. On vaan vähän ristiriitaset fiilikset siihen, että mitä ulos voi pukea?? Jos saisin päättää, pukisin aina kolme neuletta päälle ja joku mieletön talvitakki. Palelen aina. Kesäisinkin. Miten hitossa se on mahdollista? Mutta olis kiva käyttää myös nättiä ja LÄMMINTÄ takkia. Tästä takki-aiheesta on muodostumassa mulle nyt jonkun sortin pakkomielle. Lupaan, etten mainitse sitä enää seuraavissa postauksissa! 
Meitsi menee tänään kattoon Antti Tuiskua mun ihanan äidin ja siskon kanssa! Antti Tuisku on mun mielestä vaan niin valloittava ja hauska persoona! Varsinkin Vain Elämäässä pystyin samaistumaan sen hölmöilyyn ihan täysiä :-D Plus fiilistelen kyllä musiikkiakin, joten win-win.
Naurun ja ilon täyteinen ilta tulossa! Mä ♥ mun perhe.6 kommenttia:

 1. Jee! Määkin olen siellä! Ja ihan fiiliksissä jo! Peto on irti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa MAHTAVAA!! Ihanaa iltaa! Ja peto on todellakin irti!!!!! :--D

   Poista
 2. Ihana tuo sun takkis ♥ Ite kans palelen AINA, myös kesäisin. Ja sormet aina jäässä, aina pakko olla lapaset tai sit poikaystävän lämmittää niitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas koen hieman ristiriitaisia fiiliksiä tota takkia kohtaan! Kun se on ostettu, oon rakastanut sitä mutta nyt pohdin, että myynkö eteenpäin? :-D Ehkä annan sille vielä mahiksen! Jooo mikä hitto noita sormia vaivaa, aina jäässä!

   Poista
 3. Vitsi miten söpön värinen takki!

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista