8.12.2015

EN KOMMENTOI

IMG_8103
IMG_8106
IMG_8107
IMG_8105
IMG_8104

Kuvat - Jenni
Edit - Minä

Hahahaaa Antti Tuisku aiheisella otsikoinnilla jatketaan. Mä niin fiilistelen tota biisiä nyt :-D En oo oikein välittänyt siitä aiemmin, mutta Antin keikan jälkeen se on soinut päässä repeatilla. Mä oon just tällänen, sytyn ihan kummallisiin biiseihin! Mun mielestä on muutenkin ihanaa, että tuo Rovaniemen kasvatti on ottanut just sen suunnan uralleen ja elämälleen, kun haluaakin. Ja just niinhän se kuuluu mennä! Sen takia toi biisi on niin hyvä!! TEET ITE OMAT PÄÄTÖKSES eikä sillä oikeesti väliä, mitä muut kyselee ja ajattelee siitä - "En kommentoi".

Teki mieli tulla tänne jutskaileen ihan höpöjä ja julkaisemaan kesältä jääneet yyteri-kuvat. Kummallista kyllä, mulla ei tullut sitä kuuluisaa kesäikävää, vaikka kuvat onkin ihania. Mä odotan joulua ja sitä että pääsen lepäämään. Tuntuu, että koko syksy on mennyt ihan älyttömällä kiireellä ohi ilman, että oon saanut kunnolla otetta mistään. Tasapainoilu kaiken välillä on ollut yllättävän vaikeaa. Ja turhauttaa, kun en ole keksinyt, miten sen tasapainon oikein vois saavuttaa? Mulla on kaikki hyvin ja oon onnellinen, ollut koko syksyn, mutta ens vuodelle asetan oikein tavoitteeks keskittyä siihen. Tasapainoon. Pakko ottaa iisimmin. 

Mutta siis miettikää.....ENS VUOSI. 2016. Se on siis ihan just. Sit perinteisesti muistan merkata sen oikein vasta joskus helmikuun puolessa välin ja sitä ennen kaikissa kouluhommissa yms. lukee että 2015. Mulle käy aina niin :--D Toivon Luulen, että kaikilla on sama ongelma haha! 

Ps. Pieni askel otettu, mitä tulee blogin ulkonäön muutokseen. Banneri säilytti monista erilaisista suunnitelmista huolimatta pistemäisen R-kirjaimen ja oon tosi tyytyväinen siihen. Oon maailman malttamattomin ihminen ja en jaksais odottaa enää päivääkään, että saan uuden lookin paljastettua! 

6 kommenttia:

 1. Hei eikä ihana fiilistellä näitä kuvia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möööö nää on niin kivoja! En raaskinut jemmailla pidempään <3

   Poista
 2. Ihanat kuvat! :) täällä vähän sama juttu, että välillä vois ottaa vähän rennommin... Ensi vuoden tavoitteeksi siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Ihanaa, että en oo ainoo joka unohtaa välillä höllätä! Otetaan se siis yhteiseks tavoitteeks ja tsempataan toisiamme!

   Poista
 3. Niiiin kaunis kaima!

  Mua harmittaa tosi paljon ku en pääse Anttia tolla kiertueella näkemään, niin nopeesti ehti liput mennä. Ei olis pitäny empiä ollenkaan vaan hommata samontein :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Eikääää!! Ne liput kyllä tais mennä ihan samantien kun myyntiin tuli! No nyt tiiät että ens kerralla ostat liput ihan salamana samantien :-)

   Poista