13.11.2015

TYVIKASVU vs. BIOZELL*Yhteistyössä Indiedays ja Biozell

Sain Indiedaysin Inspiration-päivästä Biozellin tuotepaketin mukaani. Tuotepaketti sisälsi muun muassa uudet tyvisprayt, joista olen lukenut jo aiemminkin muiden blogeista. Onhan se kiinnostavaa kokeilla, että pystyisikö noin helpolla tuotteella oikeesti venyttämään hiustenvärjäyksen väliä? Kyllähän sitä pystyy! Mielestäni on kiva, että vaaleahiuksiset voivat luoda liukuvärjäys-efektin, kuten Milla teki! Kekseliäisyyttä siis peliin ;-)

Tyvisprayn rakenne on kovin kuivashampoomainen, eli siinä on tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla! :-) Itselläni on todella tummat hiukset tyvestä ja tuo tummin sävy sopii mulle parhaiten. Videolla kokeilin punaista sävyä latvoihin, sillä siellä minulla on vaaleampaa väriä. Oli hauska nähdä, kuinka pienellä vaivalla hiuksiin sai uutta ilmettä ja RYHTIÄ! Jos sprayta käyttää latvoihin, kannattaa varautua siihen, että se karheuttaa latvoja. Se on ihan ok ja johtuu luonnollisesti siitä kuivashampoomaisesta rakenteesta. Moni mun ystävistä kysyi, että kauan tuo tyvispray sitten kestää päässä? Tuote lähtee hiuksista pois seuraavassa pesussa, eli voi huoletta laittaa suihkutellen! 

Mulla on ollut Biozellin tuotteita käytössä lakoista sävyttäviin hoitoaineisiin ja olen ollut tyytyväinen. Oon mielissäni siitä, että Biozell on suomalainen yritys, joka on yksi syy, miksi yhteistyö on itselleni erittäin tärkeä. Jos joku haluaa lukea Biozellin tarinan, niin se löytyy täältä. Aika mielenkiintoisia faktoja!

Mitä fiiliksiä tuosta tyvispraysta? Onko joku jo testaillut? 

//Seuraavaks sit jotain, joka auttais noihin mun otsaryppyihin hahahaha :---D Mä en kestä


8 kommenttia:

 1. Mielenkiinnosta ajattelin kysyä, et onko sun sukujuuret jossain Aasiassa? Sulla on nimittäin tosi paljo samanlaisia kasvonpiirteitä :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tää kysymys on mulle ihan arkipäivää :-D Yleensä aina joku veikkaa, että mussa on jotain Aasialaista verta. Mutta vastaus tähän on, että (omien tietojen) mukaan oon täysin suomalainen. Olis kyllä hienoa olla joku mixaus, mutta supisuomalainen olen :-)

   Poista
 2. Heii kiva video! ♡ Sulla näytti olevan vaalea paita päällä - eikö siis tarvi pelätä että spray sottaisi? :) Mulla on oma tukka tosi vaalea ja tyvi värjättynä tummaksi joten toi olis ihan huisin hyvä mulle!! :) Ostoslistalle --->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) <3 Joo mulla oli vaalea paita ja se säilyi kyllä ilman tahran tahraa, mutta kyllä suosittelen suojaamaan hartiat jotenkin, ettei varmasti tuu osumaa. Mutta omassa käytössäni spray ei ole sotannut! Sitä pitää suihkuttaa kuitenkin 15-20cm päästä, jolloin väri ei enää tule niin kovalla paineella päin. Lue ihmeessä tuo Millan postaus, siinä on sama idea vaaleisiin hiuksiin kuin sinulla! :-)

   Poista
 3. Olipas jotenkin piristävä video tää! :) mullakin käytössä tuo tummanruskee spray, ihan huipputuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itselläni on hieman jännät fiilikset tuota videoo kohtaan :-D Jee! Kiva kuulla, että oot tykännyt. Itellä spray on ollut täydellinen pelastus huonoille hiuspäiville!

   Poista
 4. mitä huulipunaa ja rajausta käytit tuolla videolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on MACin :-)
   Huulipuna on faux ja rajauskynä soar! Tosi hyvät ihan arkikäyttöön :-)

   Poista