6.10.2015

NEW WEEK - FEELIN' GOOD


IMG_6201
IMG_6202
IMG_6203

Kuvat - Jenni
Edit - Minä

Uus viikko on lähtenyt jotenkin tosi kivasti käyntiin. Mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut, mutta mieli on ollut tosi hyvä! Kliseisesti veikkaan auringon voimaa, mutta omakehuisesti haluan väittää heränneeni siitä kiire-aiheesta ja oon onnistunut jo hieman muuttamaan asennettani! Söin myös pari riviä suklaata äsken. Se ei varmaan vaikuta ollenkaan tähän hyvään fiilikseen :---D

Kuvien lokaatio ei suinkaan ollut tarkoitettu mulle, kun treffattiin Jennin kanssa viime viikolla. Mutta kuinkas kävikään? Oli niin kivannäköisiä Jennin kuvat, että minäkin halusin! Mulla ei ollut yhtään highfashion-fiilis - Mulla ei tosin sellaista oo koskaan. Joten sen takia kuvissa ei mun osalta oo mitään järkeä haha, mutta kivat värit eikö? Aina ei tarvii olla niin vakavana. Rennoin rannein on paljon hauskempaa! Aion mennä loppuviikonkin samaisella ajatuksella :-)

NYT KAIKKI ULOS! IHAN MIELETÖN ILMA! 

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja tosiaan on upeat värit! :) Itelläki on uus viikko lähtenyt aikas hyvällä fiiliksellä käyntiin vaikka tänään oon koko iltapäivän taistellut järkyttävää päänsärkyä vastaan. Kyl mä vielä voitan! Kivaa viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos :--) Voi eiiiiii. Mulla oli kans jossain vaiheessa usein päänsärkyjä ja ne on niin ikäviä BUU! Kiva kuitenkin, että painit sen kanssa noin hyvällä asenteella. Ei oo muuta mahdollisuutta, kun VOITTO!

   Kiitos ja mukavaa viikkoa myös itsellesi <3

   Poista
  2. Luin justii sun koko blogin läpi :D Ja voi että ei voi sanoa muuta kun että TYKKÄÄN♡ Kuvat on aivan huippuja ja sun tapa kirjottaa, voi morjens :D Leveempääkin leveempi hymy kasvoilla luin sun kirjotuksia :) Kuvaatko sillä sun olympuksella kaikki kuvat?:) Oon ite aatellu vaihtaa siihen; mutta mulla on ollu semmonen canonin iso järkkäri niin tuntuu hassulta semmonen pienempi kamera ja erityisesti se että pitäis kuvata näytön kautta eikä kattella reiästä silmällä... :D Mutta oishan se niin paljo kivempi kuljettaa mukana..

   Niin siis sitä vaan piti kommentoida että mahtava blogi ! ^^

   Poista
  3. EIKÄÄÄÄ KIITOS!!! Tälläset kommentit on niin iso onni <3 Leveempääkin leveempi hymy MINULLA tällä hetkellä!

   Kuvaan kaiken Olympuksella. Noi ekojen postauksien matkakuvat on kuvattu Canonin 600D:llä ja 50mm objektiivilla. Muuten on kaikki kuvattu Olympuksella. Vaihto ei ollut helppo, mutta oon tyytyväinen. Otan niin paljon kuvia ja tuntui, että iso osa elämää jäi kuvaamatta ison kameran vuoksi. Kun en jaksanut sitä kantaa mukana. Olympus on niin näppärä, että ei sitä edes huomaa kun on laukussa mukana. Ja plussaa tietty WiFistä. Olympukseen pystyy erikseen ostaan etsimen, eli sen silmäreikä-jutun! En yhtään tiedä minkä hintaisia ne on, kun itellä ei oo tullut tarvetta. Haen aina tarkennuskohdan kosketusnäytön kautta, niin siks en oo edes ottanut selvää siitä etsimestä.

   Hulluilla päivillä olis nyt Olympus e-pl7 tarjouksessa :--)

   Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista