11.10.2015

FRESH AND COOL

IMG_6317
IMG_6319
IMG_6316
IMG_6318

Huh olipa kiva herätä rauhassa tähän sunnuntaihin! Oltiin eilen katsomassa ELA SHOW ja olihan se just sitä mitä lupasikin, melkoinen show! Varsinkin Fintelligens-osio uppos tähän likkaan täysiä. Oon ollut sen verran suomiräp-tyttö yläasteella ja lukiossa. Ja vieläkin. Mutta onneks oon löytänyt muutkin genret tähän ikään mennessä! Oli mukavaa käydä ystävien kanssa Helsingissä, syödä ja tehtä hieman ostoksia. Nyt sitten tein järkiostoksena tuon kuvien neuleen. Se on 100% villaa ja mulla on aika korkeat odotukset siihen, että se on joka euron arvoinen. Tosin ostin sen COSilta, joka ei ole vielä pettänyt koskaan! Oli ihana napata tuolla raikkaassa ulkoilmassa kuvat. Aika viileähän siellä on ja nenä vetää punaiseksi alta aikayksikön!

Muutama ilmoitusjuttu vielä tähän kirpeään sunnuntaihin! 

• Päätin tehdä facebook-sivut, johon päivittelen niin uudet postaukset kuin muitakin juttuja. En ihan vielä tosin oo määritellyt, että mitä ne muut jutut on :--D Just jotain niin Riikkamaisia "mä niin fiilistelen tätä"-juttuja. Teitä lukijoita/kävijöitä on sen verran tässä ollut, että voisin kuvitella tuon facebook-sivun olevan teillekin helpompi tapa seurata mun juttuja? 

• Toinen asia on, että oon ehdolla Indiedaysin Blogawardseilla. Mun genre siellä on LIFIE. Sieltä voi kuka vain äänestellä, mikäli mieli tekee :-) Linkki ei suoraan vie äänestyssivulle, vaan vielä pitää erikseen naputella nimi, että pääsee tositoimiin.

Tuntuuhan tää vähän hassulta. Hullulta jopa. Jos oon ihan rehellinen, mua hieman nolottaa toi facebook-sivu ja blogawards hommat. Sellanen perisuomalainen luonteenpiirre nostaa pahasti nyt päätään ja on sellainen omituinen "No emmää, ajattelin nyt vaan, mutta en tiiä" -fiilis. Oon ehkä hieman dorka ja yritän nyt päästä yli tästä.

LEPPOISTA SUNNUNTAITA!

4 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva, että teit facesivut, meen heti tykkäilemään :) Mun blogilta löytyy itseasiassa kans, muakin on jollain lailla aina vähän nolottanut ne haha! Just nimenomaan perus suomalainen piirre!

  Harmi, etten tänä vuonna pääse blog awardseihin... :( oot varmaan menossa? ois ollu huippua törmätä suhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiva juttu! :-) Täytyykin käydä katsomaan myös sun facebook-sivut! Eikö oo oikeesti jännä juttu, kuinka sellanen pieni häpeä nostaa päätään ja tulee just sellanen fiilis, että äh ja voi ei ja kiusallinen olo?! :--D Jotenkin se ittensä pinnalle nostaminen vielä enemmän tuntuu niin kömpelöltä ehkä? Vaikka tosiassa ei varmana oo mitään syytä ajatella näin!

   Joo oon menossa sinne awardseihin, inspiration-pirskeisiin päivällä ja sitten illalla ne itse awardsit. Harmi kun et pääse!! Mun mielestä olis niin ihana tavata kaikkia tyyppejä, kuten myös sinut. Eiköhän mekin vielä jossain vaiheessa jonkun sattuman kautta päästä rupattelemaan :-)

   Poista
  2. Sepä se, tulee just sellanen olo et ei sitä nyt viitsis omia juttujaan liiakseen mainostaa -
   MItä siitä mahdetaan ajatella?? Vaikka ei tarviis tulla sellanen olo laisinkaan!

   Pidä hauskaa siellä <3 oon ollu kaks edellistä kertaa nyt mut tällä kertaa ei anna millään aika koululta periksi kun on valmistumisen kynnyksellä - kaikki aika pakko pakertaa koulutehtäviä ja opparia! :s mut hei joo toivottavasti! :) ja kevääl sit gaalaan aattelin tulla!

   Poista
  3. Joo! Uusimmassa trendissä oli Pirjo Heikkilän haastattelu häpeämisestä ja samaistuin siihen ihan täysin haha! Täytyy kyllä tsempata siis sen suhteen :--D

   Kiitos, minä pidän! Tsemppiä sinne pakertamisen keskelle! <3 Ehkä me törmäillään siellä kevään juhlissa!

   Poista