23.8.2015

BLOCKFEST 2015IMG_4470
IMG_4473
IMG_4478
IMG_4475
IMG_4476IMG_4471


FIIIU! Been there done that! Aikamoisen mukavat kolme päivää takana! Meidän Blockfestit alkoivat siis jo torstaina, kun ystävämme tulivat meille :-) Eli on ollut etkopäivä, pääpäivät ja vielä sunnuntaiaamukin blockfest-fiiliksiä! Koska olen vain tavallinen tallaaja, en saanut ottaa kameraa mukaan alueelle, mutta se saattoi olla ihan hyvä juttu sillä niin railakkaasti tuli jorailtua hahaha :-D Onneksi Milla oli kamera kourassa, joten alueella otetut kuvat on Millan muistikortilta. Mulla ja Lauralla on viime kesältä ihan hullu fiksaatio JVGn Sara Chafak biisiin ja Milla sai napattua kuvat just sillä hetkellä, kun se soi. Ihan mahtavaa, jäätävä meininki :---D 

Onhan se nyt siistiä, että meidän Suomessa on oma räp-ilmiö, joka saa hitosti jengiä liikkeelle! Tietenkin meidän ykkösräppääjät on erilaisia verrattuna esimerkiksi Jenkkeihin, mutta just näin se pitää ollakin. Kukin tavallaan! Mun mielestä on myös kiva, että nää tyypit jeesaa toisiaan! Ainakin Mikael Gabriel otti lavalle esiintymään omia frendejään. Koko Blockfesteillä oli kaikenkaikkiaan tosi hyvä yleisfiilis ja aurinko helli! Oli ihana nähdä kaikkia tuttuja ja ystäviä, vaikka edes vilaukselta!

Ajattelin aluksi, että teen vaan yhden postauksen tähän aiheeseen liittyen, mutta jätänkin asukuvat vielä odottelemaan. Olisi muuten tullut turhan tuhti määrä kuvia. Ensi viikolla siis tulee lisää! Hirveesti muutenkin julkaisematonta blogimateriaalia, jotka pitäisi laittaa järjestykseen....... No, palaan pian ;-)


Jos olitte kans Blockeilla, niin toivottavasti piditte hauskaa ihan täysiä  Jos ette olleet, katsokaa fiilis näistä kuvista ja aina tulee ensi vuosi! 


2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, vau! :O Valo etenkin näyttää upealta ja pehmeältä.

  Sun blogi on ihana, sait uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuolla blockfesteillä oli aivan maaginen valo tiettyyn aikaan illasta! Millalla, siis Lack of Colour Millalla, oli kamera mukana, joten sen vuoksi on alueeltakin kuvamatskua :-)

   Kiitos ja tervetuloa <3

   Poista