3.6.2015

OODI BLOGILISTALLE


Jep. Sille esteettisesti vanhan näköiselle nettisivustolle, joka on nyt kuopattu bittiavaruuden syövereihin. Itselleni blogilista oli aika iso juttu loppujen lopuksi, sillä ilman sitä moni lukija ei olisi löytänyt blogiini. Kävi nimittäin niin hassusti, että päivä sen jälkeen kun olin liittynyt blogilistalle, pääsin kuuma listan top 10neen. Tuntui hullulta herätä aamulla ja katsoa ruudusta sitä näkyä. Nauratti ja ihmetytti. En vieläkään ymmärrä, miten niin tapahtui, mutta olen onnellinen siitä. Niistä muutamista viikoista, kun siellä top kympissä pyörin. Onnellisempi olen kaikista lukijoista, jotka ovat sitä kautta minun pienen blogini löytäneet! 

En tiedä olisinko päässyt mukaan Muotikirppis-touhuihin, olisiko Olympus koskaan huomioinut blogiani facebookissa ja twitterissä, jos blogilistaa ei olisi ollut. Tosin, en tähän hommaan lähtenyt näkyvyyden takia, enkä ole tässä vieläkään sen takia. Mutta onhan se hieno tunne, että joku nostaa tekemääsi työtä esille. Se tuntuu lähinnä kiitokselta sille mitä tekee, kuin "näkyvyydeltä".

Tämä postaus ei ole kauhen kauniin tai inspiroivan näköinen. Mutta kuten aiemmin jo sanoin, ei ollut blogilistakaan. Joten ehkä tämä on sopiva tyyli muistaa sitä.

Olen kiitollinen kaikista, jotka sieltä eksyivät tänne <3

Blogiani voit seurailla esimerkiksi bloglovin'illa, instagrammissa tai ihan oman muistin varaisesti! 
EDIT// Äärimmäisen nopeaa toimintaa ihmisiltä! Huomasin ilokseni, että jotkut ovat ryhtyneet tuumasta toimeen ja keksineet ratkaisuja blogilistan jättämälle aukolle! MAHTAVAA! Blogit.fi ja Blogipolku.com ovat uusia tuttavuuksia näillä main! Täytyykin jäädä tutkailemaan, miten nämä toimivat :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti