1.6.2015

MUOTIKIRPPIS part 2IMG_0648


IMG_0650


IMG_0951

IMG_0649

IMG_0950


IMG_0647


Kuvasin  sneak peek - postauksen teille, mitä aarteita multa löytyy mukaan tuotavaksi 6.6 järjestettävälle muotikirppikselle! Kivoja juttuja, joita en kuitenkaan ole käyttänyt tarpeeksi tai ollenkaan. Ajattelen sen niin, että vaikka itse tykkäisin joistain kengistä tai paidasta, mutta jos en käytä sitä miksi se on minulla? Jos joku muu voisi rakastaa sitä niin, että käyttää puhki? Tämä on mielestäni kirppisten hienous, toisen "roska" on toisen aarre. 

Omat kokoni vaatteissa on xs-s ja kengän koot vaihtelevat mallista riippuen 37-39. Mielettömästi tuntui taas löytyvän todella hyväkuntoista myyntitavaraa! Olen tehnyt muuttoa viime kuun ajan, joten lajittelu sille, mitkä tulevat myyntiin on tapahtunut helposti. Todella paljon vaatetta ja kenkiä täältä tulossa! Itse olen matkustellut sen verran paljon, että myyntipöydästä löytyy joitain muunkin merkkisiä vaatteita, kuin vain niitä mitä kotisuomestakin löytää.  

NIIN KIVAA! Lauantaina on jo ihana muotikirppis Tampereen Työväen Teatterilla. Tehdään yhdessä hyvällä fiiliksellä tästä taas alkukesän paras tapahtuma! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti