18.5.2015

MUOTIKIRPPIS 6.6


WELL HELLO! Ylpeänä esittelen täälläkin tämän vuoden muotikirppiksen julisteen! Eikö ole ihanan värinen ja loistava fiilis välittyy heti! Itselleni kyseinen tapahtuma on tuttu aiemmilta vuosilta, kun olen ollut pikkuapurina ystäväni kautta. Olen myös ollut myyjänä ja ihan superhyvin on tavara liikkunut :-) Alkukesän ykköstapahtuma, jonka jälkeen tuntuu, että kesä voi alkaa. Oon aivan äärimmäisen ylpeä, kiitollinen ja jopa hämmästynyt, kun rakas uusi ja vasta ihan pieni blogini on mukana tässä. Tai siis minä, mutta blogin kautta. 

Kaiken hyvän kukkuraksi seura mihin olen päässyt, on aivan uskomaton! Mielettömän upeita naisia kaikki, joiden blogit ovat minulle jo entuudestaan tuttuja. Nämä upeat naiset ovat tietysti Magicpoksin Maj, Ida365, Curiouser & Curiouserin Noora sekä Lack of Colourin Milla. On ilo olla teidän kanssanne Muotikirppiksen bloggaajakaartissa :-)

Käykää tsekkaan muotikirppiksen omat nettisivut, facebook ja instagram

2 kommenttia:

 1. Olipa onni, että oot mukana tossa mainoksessa. Nimittäin en ois varmaan koskaan löytäny muuten tänne sun blogiin. Aivan ihana blogi. Oikeen syyhyttää päästä lukeen kaikki postaukset. Ja saat kyllä todella noihin kuviin ihanaa tunnelmaa :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan superkiva kuulla, että olet löytänyt pikkublogini muotikirppiksen kautta :-) Olen otettu ihanasta kommentista, kiitos! <3

   Poista