11.3.2015

MASU - ASIAN BISTRO

Masu Asian bistro. Helposti Tampereen parhaimpia ravintoloita! Se on ainakin meidän lemppari, eikä mikään ihme! Tumma ja tunnelmallinen sisustus, miellyttävä ilmapiiri, upeita ja herkullisia makuja sekä ihan ykköspalvelu! Itse ehkä hieman petyin aikoinaan, kun Masu liittyi (oi niin persoonattomaan) ravintola.fi jengiin. Vai oliko se siellä jo alunalkaen ja sain tietää vasta myöhemmin? Anyhow petyin sen takia, sillä päällimmäisenä oli pelko tason laskemisesta. Pelko oli kuitenkin aiheeton ja Masu on ollut poikkeuksellisen hyvä vieläkin! Ja täytyy myöntää....Olen kerran tai kaksi hyödyntänytkin tuota ravintola.fi-ominaisuutta Masussa, hehheh. 

Meidän viimeisimpään itsekoottuun menuun kuului sushia, rapunyyttejä, kanaa sekä possunposkea ja ranskalaisia. Jälkkäriksi mulle mahtui vielä panna cottaa ja ananasta! Voi luoja, kuinka onnelliseksi ihminen voi tulla hyvästä ruuasta. Sellanen "now I can die happy" fiilis :-D 

Jos et vielä ole käynyt Masussa, ole hyvä ja saa aikaseksi mennä sinne syömään. Mä oon vähän sellanen luonne, että mulle kaikki heti nyt, mielellään jo eilen. Niin pyydän teiltä samaa tän ravintolan suhteen! 


Ps. Huomasin, että mulla on ollu ihan kummat asetukset käytössä kommentoinnissa! KÄÄK! Nyt voi kuka vaan kommentoida, vaikka ihan anonyymina tai nimimerkillä ilman erillistä kirjautumista. Myös se kamala sanavarmistushirviö on poissa. Huh! No, parempi myöhään kun ei milloinkaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti