11.7.2018

MEKKOBUUMI

andiata-3

Mekko Andiata *saatu / Kengät Vamos / Laukku Céline

andiata-2
andiata


Oon pukeutunut tänä kesänä todella usein mekkoihin. On käynyt hyvä tuuri, että oon löytänyt hyvin istuvia ja nätin näköisiä yksilöitä yllättävän paljon. Erioten tämä Andiatan mekko on ollut löydöistä ihanin. Voin sanoa, että tämä mekko on löytö, sillä en mennyt sovittelemaan tätä. Kun menin Andiatan Tampereen liikkeeseen, sovitin monta mekkoa ennen tätä. On muuten ihanaa ottaa rauhassa ja sovitella myyjän avustuksella erilaisia vaatteita. Kun löysimme valikoimasta tämän mekon, tiesin, että nyt löytyi täydellinen mekko moneksi vuodeksi. Itse tykkään siitä näin rennosti espadrillojen kanssa, vaikka uskon korkojenkin sopivan tyyliin erittäin hyvin. 

Tuli hyvä mieli, kun kävin Andiatan kivijalkamyymälässä ja aloin miettimään, miksi niin harvoin sitä lähtee kauppakeskuksia pidemmälle. Varsinkaan, kun tänä kesänä on ollut niin hyvä ilmat, jotka suorastaan kutsuvat kävelemään kaupungille kahville ja kurkkimaan pienempiin liikkeisiin. Toki, Tampereen keskusta on revitty auki, joka latistaa ehkä pienesti tunnelmaa. Mutta silti, kaikki on kiinni omasta asenteesta - voi päättää nähdä asioiden posiitiviset puolet. 

Loppukesän to-do-listalle voisi siis hyvin laittaa kivijalkamyymälöissä käymisen. Listata oman kaupungin eri liikkeet ja ottaa tavoitteeksi käydä niissä vielä ennenkuin kesä on ohi. Nappaa kaverin mukaan niin tulee vielä kivempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti