29.7.2018

HUVIKUMPU KESÄLLÄ

huvikumpu editoidut-26
huvikumpu editoidut
huvikumpu editoidut-22
huvikumpu editoidut-24

Olen aiemminkin kirjoittanut Huvikummusta, silloinen postaus on tehty syksyllä. Voit lukea sen TÄÄLTÄ. Kuten tuon vanhan postauksen, voisin aloittaa tämänkin kertaamalla, että "Huvikumpu tarkoittaa aina suurta sydäntä". Se on asia, joka ei varmasti tule koskaan muuttumaan. Muutamia asioita on muuttunut kuitenkin viime postauksesta - on rakennettu uusi terassi, ulkovarasto ja kolmen mäyräkoiran hännän sijaan heiluu enää kaksi häntää. 

Kesällä huvikummun sauna on lämmin ja sisätilat mukavan viileät. Lettukestit voi pitää koska vain - aamulla, päivällä, illalla tai yöllä. Meidän lettukestit alkoivat joskus iltayhdeksän ja kymmenen välillä. En voi tietää varmaksi, sillä ajalla ei ole merkitystä - vain läsnäololla on. Huvikumpu on paikka, jossa nopea vierailu voi muuttua yhtäkkiä melkein viiden tunnin kyläilyksi. 

Kotimatkalla voi ihailla maalaismaisemia sekä viedä tuliaisiksi huojentuneen hyvää mieltä. On sanomattakin selvää, että Huvikummulla ja kaikilla siellä olevilla rakkailla ihmisillä sekä tietty koirilla on suuri ja merkittävä paikka mun sydämessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti