9.4.2018

STARTED READING - CAN'T STOP

IMG_1009

Kävi niin, että Lombokissa avasin Jojo Moyesin "Kerro minulle jotain hyvää" -kirjan ja se imaisi mun keskittymisen itseensä niin totaalisen ihanasti, että päätin koittaa jatkaa lukemista myös kotona. Ostin toisenkin Jojo Moyesin kirjoittaman teoksen - "Ole niin kiltti, älä rakasta häntä" ja aloitin sen lukemisen pääsiäisenä ja sain sen loppuun eilen. Tänään mua vietiin taas kuin pässiä narussa ja ostin uuden kirjan. Jo nimi tuntui mielenkiintoiselta "Eleanorille kuuluu ihan hyvää". Yksi brittiläinen tyttö suositteli tätä Instagramissaan ja sanoi lukeneensa sen alusta loppuun ennätysajassa. 

En TODELLAKAAN ole lukenut kirjoja aiemmin. En edes koulukirjoja. Tämä tuntuu oudolta ja pelkään tulleeni aikuiseksi, vanhaksi ja jumiutuvani sohvankulmaan nenä kiinni kirjaan. Toisaalta se ajatus kiehtoo mua. En jaksa enää tuijottaa liikaa telkkaria tai olla aina luuri kädessä, se on liian usein ajanhaaskausta. 

Kyselin Instagramissa kirjasuosituksia ja Jojo Moyes sai paljon hehkutusta osakseen. Muita suositeltuja olivat:

- Tuhat loistavaa aurinkoa, Khaled Hosseini
- Ihmisen lyhyt historia + jatko-osa, Yuval Noah Harah
- Totuus Harry Quebertin tapauksesta, Joël Dicker 
- Kaikki isäni hotellit, John Irving

Mites siellä? Kiinnostaako kirjat?  

3 kommenttia:

 1. Moi Riikka!
  Hauskaa, että lukukärpänen on puraissut sinua =) Tuo John Irvingin teos on kuulemma myös vaikuttava!
  Kuule, laitoin sinulle viime viikolla työmeilistäni viestin liittyen asiakkaani hyvinvointiaiheiseen tapahtumaan, joka on Tampereella ensi viikon loppupuolella.
  Oletko ehtinyt kurkata kalenteriisi, ehtisitkö piipahtaa tapahtumassa? Olisi huippua saada sinut mukaan =)
  Terkuin, Aino

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! :) Itsekin oon innostunut lukemisesta vasta aikuisiällä (26-vuotiaana). Viimeksi luetut, joita voin susoitella: Maestra (Lisa Hilton), Tuntematon sotilas (Väinö Linna) ja Alkemisti (Paulo Coelho). Tällä hetkellä luen Donna Tarttin Tikliä - oon tykännyt, mutta on kyllä jollain tapaa tosi erikoinen kirja. Ehkä vähän vielä totuttelemista pidempiin kirjoihin (Tikli on noin 900 sivua). Toivottavasti tulee jatkossa kirjoista postauksia tai suosituksia vaikka instagramissa. Lukisin niitä mielelläni :)

  VastaaPoista
 3. Ah, lukeminen on ihan parasta ajanvietettä (olen ollutkin nenä kiinni kirjassa aika lailla lapsesta asti)! :) Voisin heittää suosituksiksi vaikkapa Ne jotka ymmärtävät kauneutta (Jojo Moyes), Kiltti tyttö (Gillian Flynn), Tytöt (Emma Cline) ja Taivaslaulu (Pauliina Rauhala).

  VastaaPoista