18.3.2018

SLEEK HAIR

koreus-4
koreus-5
koreus-8
koreus-6
koreus-3

Kipaisin kuukauden alussa Maaritin kampaamossa Koreudessa ja tällä hetkellä haluan kasvattaa hiuksiani pidemmiksi, joten yritän välttää hiusten ns. turhaa värjäämistä. Leikattiin latvoista surkeimmat osiot pois ja pistettiin hoitava sävyte luomaan vähän syvyyttä hiusten väriin. Sävyte laitettiin lähinnä sen vuoksi, sillä Lombokissa aurinko ja uiminen olivat kuluttaneet väriä hieman kulahtaneeksi. Muuten tällä hetkellä kasvattaminen tuntuu helpolta, sillä koko päässä on oma hiusväri, josta tykkään aivan superpaljon!

Juttelimme myös tämän hetkisistä hiustrendeistä ja supersileät, suorat sekä kiiltävät hiukset ovat nyt pinnalla - syytämmekö tästä Kim Kardashiania? Itse pidän siitä, että hiukset näyttävät terveiltä ja kiiltäviltä ja ostinkin EVOn Shine Sprayn, joka on ollut ihana juurikin tähän kiillon lisäämiseen. Yleensä jännitän, että tuon tyyppiset tuotteet tekevät hiuksista klähmäiset, mutta tässä ei ole ollenkaan sellaista hätää tai ongelmaa, mutta käytänkin sprayta maltillisesti. 


Tuotteista ja kampaamopalvelusta saatu yhteistyöalennus 

4 kommenttia:

 1. Että sun kuvat on vaan joka kerta yhtä kauniita!! Ja hyvälle näyttää myös hiukset♥

  VastaaPoista
 2. Oon jo useamman kuukauden ihaillut sun kuvia instassa ni pakko tulla sanoon et oot yks kauneimmista naisista jota tiiän! Tykkään tosi paljo siitä, et vaikka meikkaatki ni oot silti suht luonnollinen. Sellanen luonnonkaunis.😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mikä kommentti - KIIITOS!!! Jäin aivan sanattomaksi tästä kohteliaisuudesta. kiitos <3

   Poista