3.3.2018

ORANGE DRESS

ORFAnssi-2
ORFAnssi

Mekko Asos / Aurinkolasit Le Specs / Kengät Vamos

ORFAnssi-3

Huh mikä aamu! Heräilin aikaisin, mutta vain huomatakseni, että päässä jyskyttää hieman. Kävin suihkussa ja laitoin kahvin tippumaan, kunnes päänsärky lamaannutti kaiken toimintani ja oli pakko mennä pitkälleen nukkumaan sitä pois. Mulla on usein päänsärkyjä, ollut pienestä pitäen, joten ihan pieni särky ei lannista mua. Harmittaa, sillä mulla oli kaikenlaisia suunnitelmia aamupäiväksi, mutta ei voi mitään. Illaksi suuntaan äitini luokse, jonne tulee myös siskoni ja kummityttöni -- IHANAA! 

Reissusta on tulossa vielä postauksia vaikka millä mitalla ja yritän saada ajatuksia kasaan, että missä järjestyksessä ne tänne syöttäisin. Tän postauksen asukuvat on napattu Gili Airilla, uuden hotellin rakennelmissa. Hotelli ei ollut vielä valmis, mutta emme voineet ohittaa näitä portaita ottamatta muutamaa kuvaa. Aurinko oli juuri laskemassa ja päädyimme ihastelemaan yhtä upeimmista auringonlaskuista läheiseen ravintolaan. Kädessä kylmä Bintang ja hyvä fiilis kaikesta Alkoholilla ei vielä ollut osuutta asiaan haha

Tämä oli yksi parhaista illoista koko reissun aikana. Auringonlaskun aikaan kaikki muuttui hailakan lilaksi ja vastarannalla nökötti Balin tulivuori. Olin niin amazed kaikesta, etten muistanut katsoa jalkoihini ja törmäsinkin rannan ainoaan "esteeseen" ja kaaduin pyllylleni. Nauraen. 

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja nää kuvat!! Kovat päänsäryt ja migreenit on kyllä ihan järkyttäviä, mutta niinku sanoit niin ei se välillä vaan auta muu ku kärsiä ja perua kaikki suunnitelmat.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos Anni! :) Joo päänsäryt on kyllä niin persuksista - onneksi ne ovat tässä vuosien aikana helpottaneet, mutta tuollaiset tosi kovat päänsäryt vievät kyllä mennessään. Huh.

      Poista